Hvordan Rate hårføner

January 11 by admin

Hvordan Rate hårføner


Det finnes mange typer hårføner på markedet i dag. Et flertall av dem hevder å være den beste. Kvaliteten på en tørketrommel, avhenger av faktorer som forklarer, teknologi, komfort og materialer. Det er mange måter å rangere en hårføner og der flere faktorer å vurdere. Du må bare bestemme hva som betyr noe for deg.

Bruksanvisning

1 Ta hensyn til tiden det tar å tørke håret. Det er lett å bestemme dette basert på mengden av watt tørkeren har. Jo høyere wattstyrke, jo mer strøm hårføneren har og jo raskere det vil tørke håret. De høyest rangerte hårføner tørke håret på kortest mulig tid.

2 Bestem hvor mye skade tørketrommelen vil føre til håret. Ved hjelp av en hårføner forårsaker skade hårsekken. Se etter ordene "ionisk varme styling" på etiketten hårføneren sin. Dette betyr at hårtørkeren benytter ionisk varmeteknologi, forårsaker mindre skade på hår under tørking. Ionisk varmeteknologi tørker håret fra innsiden og ut i stedet for ute i, som andre hårføner gjør. Disse ionene la håret silkemykt, skinnende og mindre krusete.

3 Vei komforten av hårføner. Spør deg selv hvordan det føles i hånden, om håndtaket er lett å gripe, enten det er for tung og om hårføner er komplisert å bruke. De fleste bruker sine hårføner minst flere ganger i uken, slik at mengden av komfort når du bruker hårføner er avgjørende for vurdering.

4 Tenk den totale prisen av hårføner. Prisen avhenger vanligvis på selskapet eller merkevare; anvendte materialer, slik som keramikk, som har en tendens til å være mer kostbart; og garantien hårføneren tilbyr.

Related Posts