Hvordan Pryd Denim

September 14 by admin

Hvordan Pryd Denim


Denim er en allsidig stoff som er tilgjengelig i varierende nyanser, som blå og svart. Mens denim jeans, jakker, vester og shorts kan være ganske vanlig, pynte denim klær med strass er trendy og legger gnisten til klærne. Når du kjøper denim som allerede har blitt pyntet kan være ganske dyrt, kan du pynte din klær hjemme ved hjelp av et strykejern og hot-fix rhinestones, som er spesielt utviklet for bruk på stoff og kan kjøpes på håndverket butikker.

Bruksanvisning

1 Lay artikkelen dongeri klær du ønsker å pynte opp på din arbeidsplass. Test din stoff blyant i et lite synlig sted på denim for å være sikker på at den ikke flekker.

2 Bruk stoff blyant til å tegne en skisse av design du ønsker å pynte på denim. Små prikker er egnet for å representere hvor du ønsker å feste rhinestones. Eksempler på design som du kan bruke inkludere hjerter, spiraler, musikk notater og brev.

3 Plasser denim over et strykebrett og legge hot-fix rhinestones på stoffet i det mønsteret du beskrevet i trinn 2. De flate ryggen av rhinestones bør være vendt mot dongeri stoff. Legg ned en liten del av rhinestones gangen.

4 Slå jern på og varme den på et lavt nivå. Trykk jernet ned på hot-fix rhinestones forsiktig å smelte lim på baksiden og følge de rhinestones til denim stoff.

5 Gjenta prosessen, fastsettelse små deler av hot-fix rhinestones og feste dem med jern, før design er ferdig. Børst bort noen leftover stoff blyant.

6 Legg noen ekstra pynt du ønsker. Male et design rundt hot-fix rhinestones bruker tekstilmaling, i dine foretrukne farger, og en pensel, eller feste sparkly paljetter bruker farget broderi tråd og en nål.

Hint

  • For å hjelpe pynt vare lenger, vaske pyntet denim for hånd, eller innsiden ut på en lav varme, svak syklus i vaskemaskinen.
  • Hvis du bruker stoff maling, velger de spesielt formulert for bruk på mørke farger.
  • Vær forsiktig når du arbeider med varme.

Related Posts