Hvordan planlegge en Travel Wardrobe

April 16 by admin

Hvordan planlegge en Travel Wardrobe


Forberedelse for sightseeing jaunts, lange reisedager og resten av turen er vanskelig nok før factoring i flyselskapet bagasjen grenser. Lugging flere kofferter bak deg gjør reiser en problemfri, spesielt når du flyr. Din garderobe bør passe godt inn i en koffert for de fleste turer når alt du pakker er fleksibel og nøytral. Samle disse perfekte elementene er ikke en last minute-jobb. Begynne å planlegge en uke før turen, og deretter gjøre siste liten tweaks dagen før du tar av.

Forskning Vær

Ikke stol på antagelser eller tidligere besøk til en innstilling når de vurderer været tilpasset utstyr. Den tropiske øya hvor du har tenkt å sole seg om dagen kan bli kjølig om natten, og du vil gispe hvis du fyller vesken med gensere for en tur til et skianlegg går gjennom en varm spell. Sjekk din destinasjon gjennomsnittlige daglige og nattlige temperaturer og nedbør gjennomsnitt når du begynner å velge klesplagg. Dagen før turen, sjekk den kommende prognose og justere deretter.

Plukk Riktig Stoffer

Du vil miste dyrebar sightseeing tid hvis du er bøyd over hotellrommet strykebrettet. Utelukke eventuelle plagg som rynke lett, for eksempel lin og silke, og velger i stedet for stoffer som er annonsert som rynke-resistente. Strikker og syntetiske stoffer som nylon og rayon vanligvis reiser godt. Sile gjennom garderobe stifter jakt etter brikker som er mørkere i fargen; disse elementene vil ikke vise flekker eller rynker levende, slik at du kan rewear dem om nødvendig.

Inkluder Klær til Excursions

Med de fleste typer reiser, er casual wear hensiktsmessig for mye - men ikke alle - av tiden. I tillegg til å plukke stifter som jeans og T-skjorter, tror turen reiserute gjennom dag for dag og vurdere spesifikke klær behov. Du kan tilbringe mesteparten av uken i en by, men hvis du er eying nærliggende turstier, pakke lange lette bukser og bringe tursko i stedet for joggesko. Å besøke en formell restaurant eller hellig sted kan kreve mer oppskalere eller anstendig klær, som et skjørt som treffer på kne eller en frakk og slips.

Visualiser Alt

Før noe går inn i kofferten, legge ut bukser, shorts eller skjørt du vurderer å pakke på sengen. Hold alle dine skjorte og genser alternativer ved siden av hverandre nederst. Hvert element som gjør kuttet bør kombinere godt med minst et par andre, slik at du kan opprette flere ensembler med et par stykker og spare plass i kofferten. Du kan bare trenger tre bunner og fire eller fem topper for en ukes tur. Deretter velger noen par sko som vil gå med flere antrekk - for eksempel joggesko og dressy sandaler for en tur på stranden - og deretter pakke nok sokker og undertøy for varigheten.

Related Posts