Hvordan planlegge en reise til Sør-Florida

November 5 by admin

Florida er en av de ledende destinasjonene for reisende. Turister fra hele verden plan ferier til "Sunshine State" for å oppleve et tropisk paradis første hånd. Det finnes uendelige miles av spektakulære strender å oppdage, flere turistattraksjoner å nyte, villmark og hav å utforske (og så mye mer å gjøre) er på ferie i Florida. Det har virkelig alt. Den sørlige delen av Florida er et flott feriested som tilbyr et bredt spekter av aktiviteter for reisende. Les videre for å lære hvordan du kan planlegge din neste ferie til en av verdens "hot spots" - South Florida.

Bruksanvisning

1 Plukk din ferie reisedatoen. Det er et par ting du bør vurdere når du velger den reisedatoen. Florida har en orkansesongen som går fra 1. juni til 31. hvert år, som du bør huske på november. Den gode nyheten om at dette også er "out of season" perioden, og derfor kan du finne noen gode tilbud. Det er svært sjelden at en orkan å faktisk påvirke staten. Hvis man er spådd mens du er på ferie, vil du vite flere dager i forveien. Hvis du aldri har vært på en tropisk klima, må du også huske på at Florida (og særlig sør Florida) er veldig varmt og fuktig i løpet av sommeren og høsten måneder. Velg noen datoer, men hvis du kan være fleksibel på dem slik at du kan være i stand til å få en bedre avtale.

2 Utarbeide et budsjett for ferien. Du må vite omtrent hva du har råd til å bruke på turen. Kostnaden for å komme fram kan variere enormt avhengig av hvor du kommer fra og hva metoden for å reise du skal ta for å komme til Florida. Figur prisen du har råd for overnatting, transport, mat, aktiviteter, attraksjoner, suvenirer og eventuelle andre kostnader du kan tenke på. Hvor mye penger du har tilgjengelig til å bruke på ferien vil diktere alle økonomiske saker av turen.

3 Velg en sørlig Florida destinasjon. South Florida har mye å tilby og mange populære ferie flekker å plukke fra. På vestkysten: Fort Myers, hvor du kan besøke husene til både Henry Ford og Thomas Edison eller se hvorfor det er identifisert som City of Palms. Napoli: dette veldig kulturell by tilbyr også både fantastiske strender og et glimt av villmarken i Florida Everglades. På østkysten: Fort Lauderdale, stemplet som "Venezia of America" ​​med alle de kanalene som finnes der. Det har også mange hav foran restauranter som serverer fersk sjømat rundt sammen med andre deilige herligheter. Miami: feiret globalt for det er virkelig kulturlatin erfaringer fra South Beach til sentrum, dette er en by som har alt. Southern Florida: lenger sør, den spektakulære Florida Keys presentere en opplevelse funnet noen andre steder i verden. Fra og med Key Largo og går sørover hele veien til Key West, dette området består av over femtenhundre tropiske øyer. Du kan bryte vekk fra vanlig og finnes i paradis med en livsstil fylt med fritid og glede alle satt i en praktfull tropisk sted. Du kan bo i ett område, eller du kan kjøre blant flere. Det er et par linker i Resources (under) som vil gi deg massevis av detaljer om alle de sørlige feriedestinasjoner.

4 Finn en ferie pakke avtale. En veldig god måte å planlegge en ferie til sørlige Florida er å sjekke ut pakketilbud tilgjengelig. Det er lenkene under Resources for å komme i gang, men sørg for å sjekke ut andre nettsteder som tilbyr denne tjenesten. Du kan raskt og enkelt bestille alle dine reisebehov fra ett sted. Sammenligne flere ulike tilbud før du gjør ditt endelige valg.

5 Fullfør opp detaljene for turen. Når du har funnet alle elementene (trinn 1-4) på ​​din Florida ferie, ta vare på noen ytterligere detaljer som trengs. Betal for turen og pakke kofferten. Du er i ferd med å ta fatt på en uforglemmelig reise til en av de mest fantastiske ferie destinasjoner i verden. Southern Florida venter på deg!

Related Posts