Hvordan planlegge en Lingerie garderobe på et budsjett

May 16 by admin

Hvordan planlegge en Lingerie garderobe på et budsjett


Omtrent hver stilig kvinne er så bekymret for hennes undertøy garderobe som hun er om hennes sesong garderobe. Selv om du ikke er i et forhold eller planlegger å vise noen undertøy, iført sexy undertøy på øker din selvtillit og humør. Men å kjøpe en hel ny undertøy garderobe kan være kostbart. En mer økonomisk løsning er å planlegge ut dine nye undertøy kjøp.

Bruksanvisning

1 Inspiser undertøy garderobe. Lag to hauger: elementene du kan bære, og slitt ut elementer. Skriv ned hva du har. Lag en liste over de elementene du ønsker å kjøpe for å fullføre undertøy garderobe. Hold det realistisk. Start med noen enkle BH, matchende truser og noen ekstra sexy elementer som kaker og korsetter. Deretter legger hvor mange slips, nattkjoler, kapper, form slitasje og strømper du ønsker. Skriv ned budsjettet for hvert element. På denne måten vil du vite nøyaktig hva du skal kjøpe og hvor mye oppdatere hele undertøy vil koste.

2 Når du skriver inn et stort varehus eller en undertøy butikk, gå direkte til salg og klaring elementer. Ta ut listen og og bare kjøpe det som er på den. Ikke stort på unødvendige elementer, slik at du kan holde deg så nært som mulig til budsjettet.

3 Look i budsjett butikker som K-Mart, Wal-Mart og Target i motsetning til bare merkevarer butikker som Nordstom og Victorias Secret. BH, truser og nattøy er tilgjengelig for til rimelige priser som er like god kvalitet som de som finnes i merkevarebutikker.

4 Kjøp bare godt laget elementer som vil vare lenge. Billig, dårlig kvalitet BH og truser slites fort, gjør din garderobe ufullstendig igjen. Når du finner en bra, først føler stoffet. Det bør være myk og lett på huden. Feel for noen klumper i BH. Det bør være perfekt formet og glatt. Trekk i stroppene for å sjekke om elastisitet. Hvis du ser stroppene blir anstrengt fra en liten slepebåt, bør du gå videre. Prøv på en bra og bare kjøpe det hvis det er en perfekt passform.

5 Miks og match. Ikke alle bh må ha sin egen matchende truse. Kontrast din BH og truser. Hvis du har en BH med en print, bære det med en truse som har en farge fra BH. Du kan også bruke den samme truse med en annen BH. Dette vil spare deg for penger.

Related Posts