Hvordan planlegge din første tur til Italia

October 26 by admin

Hvordan planlegge din første tur til Italia


Folk sier at Italia er magisk, fortryllende, fenomenal. En tur kan det være reisen av dine drømmer. Hvordan planlegge en perfekt reiserute for deg selv og prise den riktig? Jeg bare gjorde det! Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

1 Hvordan planlegge din første tur til Italia

Bestem hvilke region (er) eller byer du ønsker å besøke, og når

Tilsynelatende Italia har alt! Storslått kunst og arkitektur, historie, antropologi, mat og vin, hav feriesteder og øyer, små landsbyer og store byer, jordbruksland fjell og skoger ... bruke tid på surfing bøker om Italia å bestemme hvor du vil gå. For oss var det tre ting: feriesteder ved sjøen, et stort område av toskanske landsbyer og landskapet, og de venetianske laguner.

Jeg begynte å 'designe' mine uker i Toscana ved å studere flyfoto i regionen i en vakker bok med bilder som heter
Flying High Toscana av Antonio Attini. Jeg flagget sider og startet planleggingen derfra. Venezia ville være enklere og mer inneholdt.

2 Hvordan planlegge din første tur til Italia


Bla reisehåndbøker og kart

Jeg gikk inn i en Barnes and Noble bokhandel én ukedag morgen og Borders Books en søndag morgen, og tok en stabel av Italias guidebøker til en behagelig stol (ca 6-10 bøker hver gang) for å bla gjennom før du bestemmer hvilke du vil kjøpe. Jeg har også sett på fem eller seks store, detaljerte veikart for Italia før du velger en, fordi jeg planlagt på kjører gjennom Toscana over 10 dager og deretter til Venezia, hvor bilen ville bli parkert.

3 Hvordan planlegge din første tur til Italia


Se gjennom guidet tour-bøker, selv om du ønsker å gjøre det alene

Et reisebyrå ga meg denne gode råd (og favnen full av tour-bøker på Italia). Hennes tanke var: ser på reiseruter og hoteller som er omtalt i disse pakkene. Turoperatører gjøre planlegging, fotarbeid og pristilbudene for deg. Pluss de vet severdigheter, skilt, språk og skikker. Selv om du er tilbøyelig til ikke å bruke en turoperatør, minst se hvor de kommer og bor.

4 Få Guide til italienske Tourism "ITALIA NÅ" og annet (gratis) info

Den italienske regjeringen Tourist Board har gratis utskrivbare kart, festivalarrangementer, klima, og en 64-siders bok de vil sende til deg. Besøk nettstedet i ressursene nedenfor.

5 Pris butikk og vurdere reiseforsikring

Hotell og airfare prisene er verdt å handle på nett. Sjekk Orbitz, Expedia, Priceline, Travelocity, og andre før du forplikter deg. Hvis du er medlem av AAA eller Costco eller Sam `s Club, sjekke sine reiser pakkepriser, også.

Related Posts