Hvordan Paint på Fondant Icing

August 23 by admin

Hvordan Paint på Fondant Icing


Mens fondant kan kjøpes i en rekke farger, fra neon til klassiske nyanser, kan male på glasur legge til en siste finishen til en dessert. Metallic swirls eller små detaljer kan legges til, fra spiselige mat maling til intrikate eller vanlig kaker. Dette er også et middel til å dekorere en kake som bare har blitt dekket i vanlig hvit fondant eller til det for ekstra dekorasjon. Fra å skrive til mønstre til bilder, maleri på fondant legger intrikate detaljer til selv de mest dekorerte kaker.

Bruksanvisning

1 Markere ut hovedlinjene i det trykte bildet, for eksempel omrisset av et dyr eller hovedtrekkene i et ansikt, med en penn for å fremheve dem.

2 Trekke ut den generelle formen på det bildet du ønsker, fra de linjene du merket ut, på fondant med hovedfargen i bildet med spiselige maling og en liten pensel.

3 Maling på resten av bildet, ved hjelp av de som allerede er merket ut linjer som guider.

4 Tørk av eventuelle feil eller dryppende maling med fuktig tørkepapir.

5 Legg de minste detaljene eller mørkere en farge ved hjelp av tannpirker.

6 Tørk malte områdene av fondant i en time før servering kaken.

Hint

  • Prøv å male direkte på dessert så ofte som mulig, i stedet for å plassere malt fondant på etter at den har blitt dekorert, som bildene kan strekke. Tynne maling med drypp av alkohol, aldri vann
  • Ikke bruke en hårføner for å tørke bildene, som det kan gjøre malingen løp. Bruk kun pensler som er for mat formål og ikke har blitt renset eller berørt av kjemikalier.

Related Posts