Hvordan Pack for et år i utlandet

April 16 by admin

Hvert år, studenter, forretningsreisende, og utlendinger hodet til land over hele verden for et år i utlandet. Med nye flyselskapets regler, er reisende begrenset til mengden av bagasjen de har lov til å ta med; pakking et helt år igjen av eiendeler kan virke skremmende. De to-bag innsjekket bagasje krav trenger ikke føre til panikk, men - pakking strategier og betraktninger kan hjelpe alle reisende.

Bruksanvisning

1 Forstå plassbegrensninger. Hvis du flyr til det nye landet, sjekk bagasjen restriksjoner for innsjekket og håndbagasje. Nye flyselskapet krav spesifisere vekt og størrelse, og flyselskapene er stadig mer bestemt om tilslutning til disse reglene. Når du har en klar idé om den plassen du har til pakking, vil du være i stand til å velge elementer og bestemme flere elementer for frakt, om nødvendig.

2 Tenk på klimaet. Hvis du er på vei til Panama for et år, er det lite sannsynlig at du vil trenge en tung vinterjakke, men du vil sikkert trenge en kvalitet regn skall og strand klær. Når du er pakking for et år i utlandet, mener om årstidene og klima i vertslandet og pakke elementer som vil være egnet for klimaet. Hvis du skal reise til et sted som har en lang varm årstid og en kort kalde årstiden, vurderer å kjøpe varmere elementer i landet eller å ha dem sendt fra hjemmet. På den måten kan du fylle innsjekket bagasje med elementer som vil være nyttig for den lengste periode.

3 Pakk kulturelt passende elementer. I de fleste vestlige land, går alt så langt som klær er bekymret. Hvis du er på vei til et utviklingsland, men pakke klær som er passende og respektfull for kulturen du skal besøke.

4 Tenk ferietid. Når du pakker for et år i utlandet, må du huske å pakke elementer for ferier. Det kan være vanskelig å finne en badedrakt for en tur til Guam i desember når du lever i det indre av Russland, for eksempel. Hold ferie elementer til et minimum, men siden de vil bli brukt i løpet av en forholdsvis liten del av din tid.

5 Motstå trangen til å over-pack. Selv om det kan være fristende å pakke alt du eier for et år i utlandet, må du huske på at du kan kjøpe de fleste varer i vertslandet. Selv i dypeste Afrika, er den nærmeste store byen bare en dag eller to unna, og du vil være i stand til å kjøpe nødvendigheter. Tenk også på at du vil ønske å kjøpe elementer for å blande inn i kulturen i det nye landet.

Related Posts