Hvordan Pack for en tur til Walt Disney World

April 16 by admin

Tar med familien på en tur til Walt Disney World er definitivt en minneverdig opplevelse. Mens de fleste nøye planlegge sine flyreiser, leiebil ordninger, hotell og park billetter, de ofte glemmer at det er like viktig å riktig pakke for turen. En godt pakket kofferten vil gjøre turen kjøre jevnere og lar deg og din familie til å nyte ditt opphold på Walt Disney World.

Bruksanvisning

1 Pakke rikelig med solkrem med høy solfaktor. Florida er kjent for å være sol året rundt, så selv om du kommer til Walt Disney World i februar, vil du definitivt ønsker å pakke nok solkrem for hele familien. Kontroller at solkrem er merket "Broad Spectrum", slik at du er beskyttet mot både UVA og UVB stråler. Ofte de mest effektive solkremer er de laget for babyer.

2 Ta med en komfortabel gåingssko. Ja, noen ganger vil du se folk vandre rundt parkene i høye hæler eller ubehagelig ser sandaler men hvorfor tortur selv på grunn av mote? Ta med din favoritt røde roser og unngå smertefulle blemmer.

3 Kjøp vanntette sko eller ta et ekstra par sko for hvert familiemedlem, og husk å ta med ekstra sokker. Selv om Florida er kjent som "Sunshine State" er det alltid mulighet for en regnstorm som helst på året. Og siden du skal vandre rundt utenfor nesten hele dagen lang, vil du ønsker å unngå å gå i våte sko.

4 Kjøp en vanntett poncho for hvert medlem av familien din. De er kompakte, lette og kan bli funnet på nesten alle store boksen butikken. Mange baby butikker selger vognen regn dekker-sørg for å plukke opp en opp hvis du har en liten en som skal sitte i en barnevogn under oppholdet. Disney-parkene selger ponchos, men du vil spare penger ved å kjøpe dem på forhånd. Plus, vil du ikke å bekymre deg for å gå rundt i regnet på utkikk etter en butikk som selger ponchoer.

5 Pakke rikelig med insektspray hvis du reiser til Walt Disney World i løpet av de varmeste månedene i året siden den varme, fuktige luften inviterer massevis av insekter.

6 Pakke masse klær for varmt vær, selv i vintermånedene. Hvis du er ute og reiser i løpet av vinteren, må du også ta med en lett jakke og noen par jeans i tilfelle kjøligere vær.

Related Posts