Hvordan Pack for en skiferie

April 16 by admin

Flying ned en skibakke under en klar blå himmel er en av de mest spennende opplevelser i livet. Det er verdt å huske når du roter seg inn i en maraton pakking økt, fordi forbereder for en skitur er noe annet enn en siste øyeblikk-aktivitet. Treffer bakken krever en masse ting. Pakking i en smart og organisert måte tar tid på forhånd, men sparer deg fra en dyr tur til feriestedet butikker senere.

Start med grunnleggende

Start pakkeprosessen med det essensielle, som undertøy. Pakk to par per dag, eller planlegger å gjøre vaskeri i løpet av turen, fordi ski er svett arbeid. Ta med pyjamas og noen antrekk for kvelden og tilfeldige dager. Jeans og gensere kan være nok, men mange ski resort byene er fullpakket med eksklusive restauranter, så en cocktail kjole eller dress kan være hensiktsmessig. Ta med et par joggesko, vanntett all-weather støvler og sko hvis du har pakket en dressy antrekk. Ditt hotell kan gi grunnleggende toalettsaker, men ikke glem nødvendige medisiner, hårprodukter og sminke, elektronikk og deres ladere og kopier av forsikringskort og reiseplaner.

Legg til Ski Klær

Passende skiklær kan holde deg varm og koselig uten å ta opp hele kofferten. Du vil sannsynligvis ønske å bruke tre lag hver dag, ifølge National Ski Patrol. Pakk lange underbukser laget av andre enn bomull stoffer, helst de som er laget av ytelses selskaper å transportere svette vekk fra huden. Ta med noen få par for en tur som varer lenger enn to dager. Som din neste lag, råder NSP pakking en lett, men likevel koselig topp som en fleecejakke. For det siste laget, pakke en skalljakke og bukse laget av et lett, vanntett materiale.

Tuck i Tilbehør

Når klærne er pakket tett inn i vesken, brette ekstra ski must-haves i sprekkene. Pakk minst ett par sokker per dag, og motstå trangen til å plukke opp tykke ull seg - tynne sokker laget av syntetisk materiale er å foretrekke fordi de ikke vil gjøre føttene svette. Bringe to par hansker foret med vanntett materiale og i det minste en lue; NSP anbefaler fleece. En balaclava eller nakke gamasje holder eksponert hud koselig, og hanske og støvel pulsvarmere er trøstende også. Solbriller, en Fanny pack, fuktighetskrem, leppepomade og solkrem er mer skibakke must-haves.

Forbered Skiutstyr

Hvis du er ny på ski, må du kontrollere at anlegget tilbyr utleie av ski og støvler. Hvis du er en erfaren skiløper, kan du ha ditt eget utstyr. Fordi riktig boot form er avgjørende for din komfort og sikkerhet, få din egen par når det er mulig. Det er lett nok til å ta med egne ski og staver når du kjører og har tilstrekkelig plass i bagasjen. Før flyr, sjekke flyselskapets retningslinjer for frakt skiutstyr. Noen flyselskaper vil telle en ski bag og en støvel pose som et enkelt stykke bagasje. Forbered skiene ved å feste dem med gummistrikk, innpakning bunten i plastfolie og pakker det i en skipose. Pakk støvler i en egen boot pose og legge til en skihjelm til posen.

Related Posts