Hvordan Pack for en Road Trip Vacation

August 9 by admin

Du kan hoppe på et fly og være hundre miles unna i en flash eller innlate seg på et cruiseskip, og meander dovent gjennom havene, men de virkelig eventyrlystne reise den åpne veien. Gjør deg klar til å takle den klassiske road trip ferie med familien, men være smart og lære å pakke opp bilen for både komfort og sikkerhet.

Bruksanvisning

1 Lag en liste over elementer som er avgjørende for ferie. For å spare plass i kofferten, ikke inneholde elementer som trolig vil være på hånden hvor du skal bo, som sjampo, såpe og håndklær med mindre du bare må ha dine egne ting.

2 Pakk tilbake til forsiden. Begynn med ting du ikke trenger til å nå dine mål, for eksempel klær kofferter, sminke og barbering kits. Sett disse i lengst del av bagasjerommet.

3 Fordel vekten av din kofferter og andre objekter jevnt i bagasjerommet. Dette vil bidra til å balansere bilen og holde fra å sette utilbørlig press på den ene siden av bilen.

4 Sett veldig tunge gjenstander mot midten av bilen for å hjelpe deg å manøvrere. Bilen vil håndtere annerledes med den ekstra vekten du skal transportere for ferien.

5 Pakk en nødsituasjon veien kit med fakler, startkabler og grunnleggende verktøy. Dette settet går i bagasjerommet, men det må være på et lett tilgjengelig sted. I tillegg kontrollerer reservehjul for å sørge for at det er i god form for turen.

6 Bruk bilens takstativ for å frigjøre plass inne i bilen. Dette er et flott sted å oppbevare uregelmessig store artikler, slik som fiskestenger. Du trenger sterke stropper eller slips nedturer, som kan bli funnet på spesialitet butikker som Cargo Gear og Rack n 'Road (se Ressurser nedenfor).

7 Ta multi-purpose elementer for å lette lasten. En barnevogn som foldes ned i en krybbe, boks en ti-i-ett-spill satt og en sveitsisk hær kniv er gode eksempler på multi-purpose ting du kan pakke for å spare plass.

8 Hold en kjøligere med drikke og snacks innen rekkevidde. Du ønsker ikke å måtte stoppe hver gang noen blir sulten eller tørst.

9 Pakke en liten pose med elementene du trenger spesielt for tur til å holde seg foran i nærheten av sjåføren. Inkluder baby kluter eller tørkepapir, et telefonnummer for veihjelp i nødstilfeller, medisiner, en mobiltelefon og et kart.

Hint

  • Pass på at du ikke blokkerer bakvinduet synlighet når du pakker bilen.
  • Ikke plasser noen løse gjenstander på toppen av pakket varer i bagasjerommet, da disse kan bli farlige prosjektiler i tilfelle en ulykke.

Related Posts