Hvordan Pack en Carry-On Bag for en internasjonal Flight

April 16 by admin

Hvordan Pack en Carry-On Bag for en internasjonal Flight


Internasjonale reiser er spennende. Pakking for internasjonale reiser er alt annet enn. Stapper alt du trenger for en tur til et ukjent sted i en koffert og en carry-on bag virker skremmende, men det trenger ikke være. Pakk de mest essensielle elementene i carry-on, så selv om den innsjekkede bag blir borte, har du nesten alt du trenger når du går av flyet. Din carry-on er også nøkkelen til komfort og underholdning i løpet av en lang flytur, så ikke vent til siste minutt for å pakke.

Bruksanvisning

1 Velg en pose som er innenfor flyselskapets størrelse begrensninger. De fleste amerikanske flyselskaper tillater deg å ta en personlig element, som en veske eller stresskoffert, pluss en pose som ikke kan være større enn 9 av 14 av 22 inches. Sjekk med flyselskapet, spesielt hvis det er en utenlandsk en, før plukke riktig Duffel bag eller liten koffert.

2 Tuck pass, penger, hotellreservasjoner informasjon og boardingkort inne i en lommebok og stue dem i en innvendig lomme. Et annet alternativ er å stappe disse dokumentene dypt inne vesken slik at de er utenfor rekkevidde for eventuelle lommetyver. De trenger å være tilgjengelig nok til at du kan nå dem raskt som du beveger deg gjennom flyplassen og sikkerhet sjekkpunktene.

3 Pakk minst én dag igjen av rene klær, samt noen få par av undertøy og pyjamas, i ditt tilfelle sjekket bag blir tapt. Legg en genser eller lett jakke til posen, pluss en reise paraply og solbriller, eller hansker, lue og skjerf hvis du er på vei til et kaldt sted.

4 Plasser eventuelle medisiner du tar, fremdeles i sine opprinnelige flasker, i en klar plastpose nær sentrum av kofferten. Hell eventuelle væsker eller geleer, som rensemiddel eller sjampo, inn reise flasker som er større enn 3,4 unser. Legg alle disse flaskene i en andre, en-Quart plastpose. Double-bag disse elementene for ekstra beskyttelse mot lekkasjer. Oppbevare denne vesken nær toppen av kofferten, siden du må ta den ut under sikkerhetskontrollen.

5 Pakk noen elektronikk i t-skjorter for å beskytte dem fra å bryte. Pakk hvert element lader i bære-on også. Legg strømadaptere for hvert element, hvis målet bruker en annen type plugg enn som brukes i USA. Enhver reise butikk selger disse kortene.

6 Legg til din carry-on en fulladet MP3-spiller full av dine favorittsanger, en bok, øye maske og oppblåsbar pute for å sove. Ta med en lett teppe hvis du har ekstra plass. Plasser snacks som trail mix, granola barer og tørket frukt strimler i posen. Kjøp en flaske med vann når du kommer gjennom sikkerhetskontrollen

Hint

  • Tenk hvilke elementer du trenger med en gang når du ankommer din destinasjon. Det kan være en god idé å pakke de i håndbagasjen for å unngå å grave for dem i en stor koffert, mens i en hotellobby eller fortau.
  • Det er alltid en god idé å dobbeltsjekke hvilke elementer som kan eller ikke kan tas inn eller ut av et fremmed land. Dette vil øke hastigheten på din tid i sikkerhetskontrollen poeng og hindre en frustrerende situasjon.
  • Ikke overpack eller glemmer å gi rom for ekstra souvanirs!

Related Posts