Hvordan Pack en bedrift dress for Gym

October 11 by admin

Bruk mer tid på å jobbe på helsestudio enn å bekymre seg om drakten blir angrepet av skitt og lo midd. Ta disse problemfrie tips for å bevare din skarpe antrekk for at styremøtet 10:00 i morgen. Ta disse enkle forholdsregler for å forberede din bedrift dress for et par timer på treningsstudio.

Bruksanvisning

1 Sørg for at den passer det helt rynkefri før du pakker det. Selv om du kanskje har noen rynker når du tar den ut, vil det ikke være like ille som om det aldri ble presset eller dampet ut.

2 Velg riktig pose. Kontroller at du har en back eller koffert som har nok plass til å lagre din dress uten å måtte ball den opp eller ta knekken på den i mellom sko eller matvarer. Det beste alternativet er å ha en hengende sort bag å bære inn i treningsstudio med deg. På denne måten er din dress helt alene og beskyttet mot søl, rynker og andre uhell.

3 Legg et lag med plast over toppen av drakten slik at den er fullstendig beskyttet mot smuss fra sko og andre ting som kan sette flekker. Etter dette laget av plast, kan andre ting være i stand til å gå på toppen av drakten din uten bekymringer.

4 Pakk en dampbåt. Det kan være lurt å bruke en jern, men bærbare dampbåtene er langt mer praktisk og kjøle ned raskere. Bare henge dressen opp på et håndtak, stang eller hva du kan finne i garderoben. Raskt dra dampbåten over alle eksisterende rynker, og du er klar til å gå. Vær sikker på at du venter til du er klar til å dampe drakten for å sette vann inn i dampbåten. Hell vannet ut når du er ferdig med å forebygge smitte i vesken.

5 Ta en henger bare i tilfelle det er et trygt sted å henge dressen når du kommer på treningsstudioet. Det er bedre å henge dressen for varigheten av ditt besøk til gym enn har det pakket i en pose. Men hvis du ikke har et trygt sted å holde drakten uten å skade den, pakket i en pose vil gjøre det bra!

Related Posts