Hvordan Pack Bruke Plastic Lynlåspose

April 16 by admin

En mikset koffert full av uorganisert klær og tilbehør er et mareritt når du reiser. Plast Lynlåspose gjøre perfekte reiseverktøy, slik at du kan både organisere og komprimere elementer i kofferten for enkel, mer lett reise. Å være klar, de også er sikkerhet-vennlig på flyplassen. Følg disse enkle trinnene for å temme kofferten rot og pakke ved hjelp av plast Lynlåspose.

Bruksanvisning

1 Kjøp en rekke størrelser av Lynlåspose. Fra snack størrelse til jumbo poser store nok til å holde en vinter parka, er det poser som passer dine behov. De som avslutter med en glidebryter tendens til å holde stengt i kofferten bedre enn pressen og zip typer. Kjøp solide poser for sko og belter. Du kan scrimp på kostnadene for de mindre poser og kjøpe generisk eller store merkevarer.

2 Legg ut dine klær på et flatt underlag, for eksempel en seng eller bord. Ordne elementer av dagen og legge ut alt du vil bære sammen, fra undertøy, sokker, smykker til dine topp, bukser eller skjørt. Det er en god reise praksis å minimere mengden av smykker og sko du bringe sammen, så hvis du dupliserer visse elementer i løpet av turen, legge dem ut med det første antrekket som du vil ha dem.

3 Sett hele antrekk, tilbehør og alt, inn i en stor glidelås bag. For barn, bør du være i stand til å passe en hel ensemble i en gallon størrelse fryser bag. For voksne eller tunge ting, trenger du en større glidelås bag, slik som de som vanligvis selges for å imøtekomme gensere eller sport elementer. Prøv å ikke bekymre deg for utgifter, som posene kan gjenbrukes hver gang du reiser. Små løse gjenstander, som for eksempel smykker kan kobles inne snack størrelse poser før de tas i større antrekk bag.

4 Press mot posen for å redusere mengden av luft dere er pakking. Lukk posen nesten hele veien, og deretter presse ut så mye luft som mulig og zip den raskt å felle luften på utsiden av posen. Dette etterlater deg med en pen flat pakke som kan stables i kofferten på en organisert måte.

5 Tett toalett i enkelt Lynlåspose. Ikke bare gjør dette holde dem organisert, hindrer det rotete lekkasjer i kofferten og beskytter klærne. Også de mindre toalettsaker poser er enkelt å ta når du kjører dem gjennom sikkerhetsklarering på flyplassen.

Related Posts