Hvordan Pack å flytte

April 16 by admin

Flytting kan være en veldig stressende prosess, spesielt hvis du ikke er forberedt. Det er visse ting du kan gjøre for å flytte mye enklere. Disse enkle trinnene vil gi deg veiledning om pakking til å flytte og forbereder hele flytteprosessen.

Bruksanvisning

1 Utvikle en plan. Når du får klar til å flytte, er det første du trenger å gjøre er å utvikle en handlingsplan. Lag en liste over de oppgavene som du trenger for å oppnå og fristen for hver oppgave. Flytting kan være overveldende, men hvis du har en metode for organisasjonen, det vil gjøre livet mye enklere.

2 Har alle de riktige boksene. Ta lager av alt du har og bestemme hva slags bokser du trenger. Husk at du vil trenge forskjellige bokser til å pakke ulike elementer. For eksempel vil bøker få pakket i en bestemt type boks mens klærne vil bli pakket i en annen boks. Ikke vent til siste minutt for å finne boksene som du trenger å flytte. Dette vil føre til at du unødvendig stress.

3 Utleie klipperen eller legge til rette for flytting dag. Hvis du kommer til å ansette en mover, prøv å gjøre det minst 30 dager i forveien. Flyttebyråer bestille opp raskt, og du ønsker ikke å bli sittende fast med en haug med pakket esker og ingen måte å flytte dem. Hvis du ikke kommer til å ansette en mover, bekrefte bevegelige planer med pålitelige venner og treffe de nødvendige tiltak som for eksempel sikring av kjøretøy i bevegelse.

4 Pakk knuselig elementer først. Disse elementene vanligvis ta mer tid og mye mer innsats for å pakke, så tillat deg selv en tilstrekkelig mengde tid.

5 Pakk de uknuselige gjenstander, som tar mindre tid å pakke. Hvis du går tom for tid, kan du kaste alle disse elementene i en boks og ikke trenger å bekymre deg for dem å bryte.

Hint

  • Gå til din lokale matbutikk og finne ut om de har noen ekstra bokser. Dette er en fin måte å score flytte boksene gratis.
  • Ikke vent til siste minutt for å lage ordninger for U-hale eller bevegelige lastebil. Mange bedrifter leier biler ute i god tid.

Related Posts