Hvordan Oven-Tørrfôr for bevaring

February 7 by admin

Det finnes mange metoder for å bevare mat. Men for de som ikke bryr seg om å investere i spesialutstyr eller gå gjennom omfattende instruksjoner for bare sporadisk mat tørking, er ovnen et godt alternativ. Rekvisitt åpne døren litt for å la fuktighet unnslippe, og du har et godt alternativ eller bevare maten.

Bruksanvisning

Forberede og Ovn = tørking av frukt og grønnsaker

1 Blanch og deretter kjølig frukt og grønnsaker før du starter ovnen tørkeprosessen. Det er best å starte prosessen så snart etter høsting som mulig.

2 Skjær frukt eller grønnsaker tynt med en skarp kniv og ordne skiver i et enkelt lag på en cookie ark.

3 Still inn ovnen på svært lav (140 grader F) og la frukten eller grønnsakene i ovnen til det er helt tørt og nesten skarpe (mellom 4 og 12 timer). Det kan være nødvendig å snu arket kapselen (e) rundt i ovner med ujevn varmefordeling.

4 Oppbevar tørket frukt eller grønnsaker i en lufttett beholder i opptil to måneder.

Forberede og Oven-Tørking Kjøtt

5 Forbered kjøtt som vilt, biff, kylling, kalkun, fisk eller lam ved først å fjerne alt fett fra kjøttet.

6 Skjær kjøttet i tynne skiver langs korn i uniform skiver.

7 Mariner skiver av kjøttet i minst en time i en blanding av krydder etter eget valg. Soyasaus med hvitløk pulver, løk pulver, sort pepper, flytende røyk og Worcestershire saus er en velsmakende kombinasjon.

8 Ordne marinert kjøtt minst 1/2 tomme fra hverandre på en cookie ark og legg i ovnen ved 180 grader C i 12 timer, og til blotting av stigende oljer lenger inn i tørketiden.

9 Oppbevar i en lufttett beholder i opptil to måneder.

Hint

  • Frukt er lettere å tørke enn grønnsaker siden fuktighet fordamper raskere og mindre fuktighet trenger å flykte for bevaring. Noen av de mer praktiske frukt for tørking inkludere epler, bær, kirsebær, fersken, aprikoser og pærer. De beste grønnsaker for tørking inkludere erter, mais, paprika, squash, okra, løk og grønne bønner. Selvfølgelig, alle typer urter er stor for tørking. De blader, frø og blomster av urter gir de beste resultatene.
  • Avkjøl helt før lagring.
  • Vilt skal være helt frosset før tørking for å drepe eventuelle parasitter i kjøttet.
  • Organismer kan vokse på mat som bare er delvis tørket, så det er viktig å avslutte tørkeprosessen når den først har begynt.
  • Pass på å ikke "lage" mat mot slutten av tørkeprosessen.

Related Posts