Hvordan opprette en permanent Pakkeliste

April 16 by admin

Pakking er omtrent like morsomt som å trekke tenner. Hvor mange ganger har du laget en tur, bare for å oppdage at du har glemt noe viktig, som resepter? Selv glemme noe uviktig, som tannkrem, kan sette en tur ut på feil fot. Selv om det ikke vil pakke kofferten for deg, og skaper en permanent pakkeliste vil bidra til å lindre noen av stress av pakking.

Bruksanvisning

1 Åpne opp Microsoft Word og begynne et nytt dokument. Sett opp to kolonner for pakkelisten ved å klikke på ikonet "Kolonner" på verktøylinjen. Dette vil trekke ned en meny med 4 kolonner. Rull over 2 kolonner; de vil bli markert i blått som du blar. Klikk på den andre kolonnen. Dette vil sette opp siden i to kolonner. Velg skrifttype og skriftstørrelsen du vil bruke for denne pakkelisten.

2 Plasser markøren på den første linjen og skriv inn navnet på den første underkategorien du ønsker å inkludere, for eksempel, "Klær", "toalettsaker", "Helse Aids" eller "Diverse". Trykk "Enter" og skriver inn neste underkategori. Fortsett å legge til underkategorier på denne måten til du har alt du ønsker. Deretter velger du alle disse titlene og klikk "Bold".

3 Plasser markøren på den første linjen under "Klær" og velge bort "Fet." Klikk "Sett inn" på verktøylinjen. Bla nedover menyen og klikk "Symbol". Dette vil åpne opp en meny som har en stor boks og en mindre en som er kalt "Nylig brukte symboler." Under dette er en annen liten boks med tittelen "Character Code." Sett markøren i boksen ved siden av dette og skriver: "25A1." dette vil markere en hvit boks. Klikk "Sett inn" og "Close". Dette vil lukke menyen og plassere en hvit boks på dokumentet.

4 Skriv inn det første elementet for denne delen ved siden av den hvite boksen. Trykk deretter på "Enter". Sett inn en annen hvit boks symbol og skriv det neste elementet. Fortsett å legge hvite bokser og elementer til du har listet opp alle elementene du vil. Ta med alt du måtte ønske for enhver fremtidig tur; du vil justere den til individuelle turer senere.

5 Marker elementene i denne delen. Klikk på "Table" i verktøylinjen og bla ned og klikk "Sort." Dette vil åpne en liten meny. På den første delen, husk, "avsnitt" er i boksen, og klikk den hvite sirkelen ved siden av "stigende." Klikk "OK." Dette vil alfabet alle merkede elementer.

6 Fortsett å legge til elementer i hver underkategori på samme måte. Når du har listet opp alt du ønsker på pakkelisten, oppretter en mappe og lagre dette som en master pakkeliste.

7 Juster pakkeliste som trengs for hver tur. Noen ganger vil dette kreve at du legger til elementer og andre ganger vil det kreve at du sletter elementer. Lagre hvert påfølgende pakkeliste under forskjellige navn. Etterhvert vil du ha en fast pakkeliste og flere individualisert pakkelister for alle typer tur du kan ta.

Hint

  • Skriv ut pakkelisten du trenger og bruke den til å krysse av elementer som de er pakket. Plasser pakkelisten i kofferten for å sørge for at alle elementene er pakket for turen tilbake.

Related Posts