Hvordan Oil Wood Skjærebrett

September 6 by admin

Hvordan Oil Wood Skjærebrett


Krydder et skjærebrett med olje beskytter treverket mot skade. Oljen fylles i porene i treverket for å holde næringsmiddelpartikler ut. Det hindrer mat flekker og holder lukt fra absorberende inn i treet. Det avviser også bakterier, bakterier og mugg fra vokser i skjærebrett. Oljen bidrar også til å hindre splitting og sprekkdannelser i treverket. Du bør sesong tre skjærebrett før du bruker den. Du må olje skjærebrett hver måned eller så for å holde den i god form og vedlikeholde beskyttende belegg.

Bruksanvisning

1 Velg type olje. Alternativene inkluderer mat-grade mineralolje, valnøttolje, mandelolje og kokosolje. Valnøtt og mandel olje kan ødelegge etter en tid, og bør ikke brukes dersom et familiemedlem er allergisk mot nøtter.

2 Tilsett en liten mengde av bivoks til oljen for å gjøre det vanntett. Legg en halv teskje av barbert bivoks til mineralolje. Varme den i mikrobølgeovnen i ca 45 sekunder for å smelte bivoks. Rør oljen før du bruker det.

3 Varm den valgte oljen forsiktig hvis du ikke legge bivoks. Mikrobølgeovn oljen eller varme den over svak varme på komfyren.

4 Bruk en myk klut til å bruke varmet olje til tre skjærebrett. Arbeid med korn ved anvendelse av olje.

5 Påfør flere lag med olje inntil styret ikke lenger soaks det opp. Dette kan ta tre eller flere strøk med olje.

6 La styret sitte i flere minutter. Tørk av overflødig olje som ikke suge inn i styret med en ren, tørr klut.

Hint

  • Les etiketten for å forsikre deg om at tre etterbehandling produktet er trygg mat.
  • Mineralolje er vanligvis solgt narkotika butikker og jernvareforretninger. Du vil også finne spesialitet mineraloljeprodukter laget for skjærebrett.
  • Oljen vil herde etter ca seks timer.
  • Vegetabilske og matoljer bør unngås når oljing en tre skjærebrett.
  • Ikke forveksle mineralolje med white spirit. White spirit er en maling tynnere og ikke er trygg mat.

Related Posts