Hvordan Nail Polish Remover fungerer?

April 26 by admin

Hvordan Nail Polish Remover fungerer?

Hva er Nail Polish Remover?

Det første trinnet i å vite hvordan det fungerer neglelakkfjerner er å faktisk vite hva neglelakkfjerner er.
Aceton er vanligvis den viktigste ingrediensen i neglelakkfjerner. Aceton er et kjemikalie som er produsert gjennom bakteriell gjæring. Etylacetat er et annet løsningsmiddel som ofte brukes i neglelakkfjerner, så vel.
Aceton er en så kraftig komponent som den har evnen til å løse opp enkelte plaststoffer og brukes som et rensemiddel, et super-lim fjerner og glassfiber-verktøy renere, i tillegg til glassfiber-harpiks tynnere.
Noen neglelakkfjerner skryte av at de er aceton-fri. Disse fjernere inneholder acetat, i stedet.

Hvordan det fungerer

Det er tre viktigste ingrediensene i neglelakk. Det er fortykningsmidler og herdemidler; løsemidler og tørkemidler; og fargemidler. Man skulle tro det er en kjemisk reaksjon som gjør at neglelakkfjerner til å fungere, men det er ikke sant. Den lakkfjerner er faktisk et løsemiddel.
Alle neglelakk inneholder en liten grad av dette oppløsningsmiddel, som hjelper polish opphold i sin flytende form. Uten løsningsmiddel, vil det bli tykkere og herde og polering av negler ville være umulig.

Tilbake til sin første form

Når neglelakkfjerner er brukt på en polert spiker, bryter remover ned den polske og blir den flytende, og bringer den tilbake til tilstanden den var i før den ble brukt til spiker og tørket. Det løser deretter polish fra spikeren, derav fjerner den. I utgangspunktet, løsemidler molekyler (som kan være aceton eller acetate), få ​​inn mellom kjeder av polymer (polsk) og skille dem, noe som gjør det enkelt å tørke av polish med en ball av bomull.

Related Posts