Hvordan man kan sammenligne Rosetta Stone & Transparent Språk

April 19 by admin

Rosetta Stone og Transparent Språk er to populære teknikker som brukes for å lære fremmedspråk utenfor klasserommet. Disse programmene er laget for enkel på-hjem eller on-the-go bruk for mange typer elever. Begge programmene bruker lyd, muntlig og visuell læring for å hjelpe brukerne bli flytende i deres ønsket språk. Selv om programmene er lik, er det mange ulikheter mellom dem.

Bruksanvisning

1 Sammenligne antall språk tilbys med hvert program. Fra 2011 Rosetta Stone er tilgjengelig på 31 språk. Transparent Språk tilbyr bare 19 språk; derfor kan det språket du ønsker å lære å ikke være tilgjengelig med dette programmet.

2 Identifisere årsaken til at du ønsker å lære språket. For eksempel, begge programmene tilbyr undervisning for personlig, offentlige eller pedagogisk bruk. Så hvis du ønsker å lære for moro skyld eller reise, velge en personlig kit. Hvis du trenger å lære et språk til å jobbe med en offentlig etat, velger regjeringen kit. Hvis du trenger ekstra hjelp til å lære et språk på skolen, kjøpe den pedagogiske kit. Transparent Språk tilbyr også et kit for biblioteker som kan brukes av flere personer.

3 Sammenlign typer verktøy som brukes sammen med Rosetta Stone og gjennomsiktig Språk programmer. Begge inkluderer CDer, DVDer og nettaktiviteter for å fullføre i ditt eget tempo. Transparent Språk tilbyr også programmer du kan laste ned på din telefon å bruke mens du er på farten.

4 Sammenligne prisen på programmene. Transparent Språk er tilgjengelig for en lang rekke priser. Fra 2011 er det fullstendige programmet $ 179,95, men du kan kjøpe mindre omfattende sett for å lære fraser for så lite som $ 39,95. Til sammenligning er komplett Rosetta Stone program (som i 2011) er så mye som $ 749, mens de to første nivåene er $ 449.

5 Sammenligne metodene som brukes for hvert program for å lære språket. The Transparent Language bruker en deklarativ første tilnærming. Dette programmet bruker en deklarativ minne system for å lære ord og setninger. Den bruker også en saksbehandlings minne til å lære grammatikk. Rosetta Stone bruker dynamisk nedsenking. Denne metoden hjelper deg å lære naturlig og gir deg trygghet ved å kommunisere med morsmål.

Related Posts