Hvordan man brenner Maca

May 29 by admin

Maca er en rot grønnsak som har blitt dyrket og verdsatt i Andesfjellene i Peru for sine helsemessige fordeler og næringsinnhold siden 1600 BC Incans brukes maca å øke energinivået og øke fruktbarheten av unge kvinner. Selv om maca ikke inneholder hormoner, har det vist seg å regulere metabolismen, seksuell utvikling, humør, og endokrin funksjon. Med en smak som ligner på kaffe eller butterscotch gjør stekt Maca en stor kaffeerstatning eller kan serveres kald med melk. Maca kan blandes inn i andre matvarer og retter som yoghurt, iskrem, smoothies, eller hjemmelaget brød. Stekt maca er nesten det dobbelte av prisen på rå maca, så steke den selv kan spare deg noen penger.

Bruksanvisning

1 Spre rå maca pulver jevnt over bunnen av en ungreased bakepannen med en slikkepott. Spre maca tynt slik at roasting er mer konsekvent. En 11 med 7 av 2 tommers pan bør holde ca 2 kopper maca for enda steking.

2 Plasser maca i ovnen ca tre minutter. Fjern fra ovnen og rør for å sikre at maca er roasting jevnt.

3 Returner pan til ovnen og rør hvert par minutter. Etter syv minutter av denne prosessen, fjerne maca fra oven. Det bør være en rik gylden brun farge og vil trolig dukke tykk. Bryt maca fra hverandre ved hjelp av spatel, la den avkjøles. Scoop maca i en lufttett beholder og oppbevar på et kjølig og tørt sted.

Related Posts