Hvordan måle med en størrelse Chart

March 3 by admin

Hvordan måle med en størrelse Chart


Størrelsestabell er mote verktøy som bidrar til å bestemme hvilken størrelse skjorte, bukser, er trolig best passer kroppen din lue eller jevnt lag. For å finne din størrelse på en størrelse diagram, må du måle den aktuelle delen av kroppen din med et målebånd. Du må få hjelp, avhengig av hvilke deler du måler. Når du har målingen, det er bare et spørsmål om å se opp hvor på diagram som målingen faller.

Bruksanvisning

1 Les alle instruksjonene på størrelsestabellen. Disse instruksjonene kan være, for eksempel, å sette målebånd rundt midjen din og trekke det komfortabelt stramt å sjekke midjemålet. Legg merke til om du trenger metriske eller standard målinger.

2 Mål den aktuelle delen eller deler av kroppen din. Skriv ned målingen, eller hvis du bare trenger å ha en holde antall fast i tankene.

3 Se etter dine mål på kartet. Kartet vil ha rader, for eksempel "armlengde" eller "bust" etterfulgt av serier av målinger. Gå over diagrammet for å finne din måling (eller det nærmeste gruppering av målinger hvis du måtte ta mer enn én), og deretter se opp kolonnen for å se hvilken størrelse måling (er) faller inn.

Related Posts