Hvordan lysere hår med husholdningsprodukter

October 10 by admin

Lengsel etter sol-kysset låser uten å miste massevis av deigen på dyre salonger? Bekymret de skadelige effektene av sterke kjemikalier på håret ditt? Skjem deg selv - og miljøet - ved å prøve disse enkle, budsjett-vennlig, naturlig hjemme rettsmidler.

Bruksanvisning

naturlige Lighteners

1 Uthev håret med den mest populære av hjemme-lysning: sitronsaft. Vanligvis en spiseskje med sitronsaft (enten fersk presset eller fra en flaske) fortynnet med vann gjør susen. En dose av konsentrert sitronsaft (mer sitron, mindre vann) er også bra for en raskere lette-og-lysere effekt. Bare hell blandingen over hodet, la den i noen minutter, og skyll med varmt vann. Fortsett prosessen hver dag frem til håret ditt når ønsket farge. Imidlertid viser direkte sollys på Lemony låser håret lysere raskere.

2 Fukt håret med en kamille te skyll. Bratte teposer i 6 kopper kokende vann i minst 20 minutter (eller lenger for en sterkere brygge). Avkjøl. Holde en stor bolle under hodet for å fange avrenning, hell te skylle over hodet. Sørg for å suge tråder grundig ved å gjenbruke blandingen flere ganger. Hold te i 20 minutter, og skyll håret med varmt vann og tilstand som vanlig. Gjenta daglig til ønsket farge er oppnådd.

3 Unn din lokker til noen TLC ved å legge litt honning. Ifølge Naturalnews.com, "Honey er en ypperlig hår lightener fordi den naturlig inneholder spor av hydrogenperoksid." Bland en spiseskje honning med en kopp vann, deretter la blandingen sitte i 30 minutter for å aktivere peroxide. Coat håret helt og la blandingen på i minst 20 minutter for å se resultater. Dekk honning-belagt låser med Saran vikle og la på natten for å intensivere behandlingen. Shampoo og tilstand håret som vanlig.

Hint

  • Sitronsaft kan føre til at håret til å bli sprø eller tørr. Skumme på balsam etter en behandling. Erstatt teposer med 1/2 kopp kamille blomster for et sterkere brygg.
  • Resultatene kan variere mellom individer. De naturlige hår lysning beskrevet fungerer best på de med mørkere blondt eller lysere brune hårfarger.

Related Posts