Hvordan Les anmeldelser av hotell

March 22 by admin

Hvordan Les anmeldelser av hotell


Velge feil hotell kan ødelegge en ellers hyggelig ferie. Den beste måten å velge et hotell er ved å lese meningene til de som har bodd på samme sted. Det er visse steder å lete etter disse vurderinger og visse ting å se opp for i anmeldelser.

Bruksanvisning

1 Finn reisebrosjyrer eller guidebøker om området eller byen hvor du ønsker å feriere. Det er jobben til disse guidene til å gjennomføre vurderinger av hotell i området. Ditt hotell kan bli anmeldt i guiden.

2 Besøk hotellets nettside. Vurderinger på nettstedet er svært sannsynlig å være overveldende positiv. Men de vil gi deg en idé av hotellets viktigste styrke.

3 Søk etter nettsteder som bærer hotellanmeldelser. Booking.com, TripAdvisor.com og HolidaysUncovered.com er gode eksempler på nettsteder som inkluderer omfattende vurderinger av hoteller. Sammenligne anmeldelser på flere områder.

4 Vurdere generelle rangeringer vist i individuelle vurderinger. På mange anmeldelse nettsteder lesere oppfordres til å gi en numerisk score (for eksempel av 10). For en rask sammendrag av hotellet, se gjennomsnittlige poengsum av alle anmeldelser.

5 Se på enkelte seksjoner i hver gjennomgang og lese nøye hva leserne hadde å si. Du kan være mer interessert i plassering enn mat, så ta hensyn til plasseringen vurdering av hotellet. De fleste vurderinger er delt inn i seksjoner, så analysere seksjon mest relevant for deg.

Related Posts