Hvordan lage TVP Into vegetarisk kylling strimler

September 6 by admin

Alle barn elsker kylling strimler, så hva bedre måte å gjøre barn og helsebevisste moms fornøyd enn ved å lage deilige vegetariske kyllingstrimlene ved hjelp av TVP? TVP (teksturerte vegetabilsk protein) er laget av soyabønner og er et protein-pakket, lite fett og kolesterol-fri kjøtt erstatning. Making vegetariske TVP kyllingstrimlene er rask og enkel, og denne artikkelen viser deg hvordan i noen få korte skritt.

Bruksanvisning

Hvordan lage TVP Into vegetarisk kylling strimler

1 Forvarm ovnen til 350 ° C.

2 Kombiner de vegetariske kylling buljong granulater, fjærfe krydder og selleri frø i en mellomstor kjele. Rør i en kopp vann. Legg TVP granulat. Varm opp blandingen til å koke over middels varme.

3 Koke blandingen i 1 minutt. Fjern fra varmen og la stå i 15 til 20 minutter.

4 Kombiner brødsmuler, hvitløk pulver, pepper og salt i en liten bolle eller plate. Sett bollen til siden.

5 Plasser TVP blandingen i en bolle med 1/8 kopp mel. Kombiner, sakte legge mer mel av spiseskje til konsistensen er fast.

6 Fjern TYP blandingen fra bollen og legg den på et skjærebrett. Ved hjelp av en kjevle eller hendene, flate TVP til 1-1 ½ tommers tykkelse. Ved hjelp av en kniv eller hendene, kutt eller forme TVP i kylling-stripe-lignende stykker.

7 Dypp TVP kyllingstrimlene i bollen inneholder brød smule blanding, grundig belegg bitene.

8 Plasser TVP kyllingstrimlene på en smurt stekeplate og stek i 20 minutter.

9 Serve TVP kyllingstrimlene med å dyppe sauser som ranch, honning sennep, eller grill.

Hint

  • TVP kan brukes som en kjøtt erstatning i alle slags retter inkludert: tacos, supper, wok, og selv kjøttpudding. Husk at en kopp TVP tilsvarer 1 lb av kjøtt ved konvertering oppskrifter.

Related Posts