Hvordan lage stuffing gryte

August 21 by admin

Ofte stuffing er laget for Thanksgiving eller jul å utfylle skinke eller kalkun, som er den viktigste parabolen. Men stuffing kan gjøres om til en ildfast form som kan serveres som hovedrett. Denne oppskriften er for Cheesy Broccoli og stuffing gryte. Det fungerer godt som en fylling hovedrett eller kan serveres på en ferie måltid for vegetarianere.

Bruksanvisning

Hvordan lage stuffing gryte

1 Smør ildfast form og sett til side. Forvarm ovnen til 350 grader og starte precooking brokkoli. Dette vil gjøre brokkoli mør så det ikke blir hard og stiv i gryte. For å gjøre brokkoli, plassere en liten mengde av saltet vann i en kjele og kok opp. Legg brokkoli og få til en annen byll. Reduser varmen og kok til de er møre.

2 Kombiner egg, løk, majones og Campbell kremen av soppsuppe i en stor bolle. Dette skaper en majones saus som vil bli spredt over brokkoli for å forbedre smaken av ildfast form. Dekk bunnen av 9 x 13 smurt ildfast form med forhåndsstekt brokkoli. Brokkoli bør dekke hele bunnen av smurt ildfast form.

3 Hell majones saus sakte over brokkoli. Strø tørr stuffing mix over brokkoli og saus. Majones saus vil være all væsken stuffing behov. Drypp smeltet smør over den tørre stuffing mix og plassere kokekaret i forvarmet ovn. Stek i 25 minutter.

4 Dryss revet cheddar ost over gryte og gå tilbake til ovnen i 5 minutter. Fjern fra ovnen og la stå i 5 minutter før servering.

5 Serve dette brokkoli og ost stuffing ildfast form med ferie måltider eller når du vil stuffing. Du kan også gjøre dette stuffing gryte som hovedrett. Barn og voksne vil elske denne retten. En bonus er at det er vegetarianer vennlig og kan være veganer vennlig til ved hjelp av egg erstatning i stedet for vanlige egg.

Hint

  • Legg terninger skinke eller kylling til for en rett måltid.

Related Posts