Hvordan lage Sporran dusker

May 3 by admin

Hvordan lage Sporran dusker


En sporran er posen som er slitt foran en Scotsman er kilt. Sporran betyr "vesken" på gælisk. Opprinnelig en liten skinnpung, sporran utviklet seg gjennom årene til en mer ytre, større pose, ofte laget av grevling hud eller geit hud med hår igjen på. Disse sporrans er dekorert med dusker som varierte i antall, lengde og farge. Dusker kan være kort eller veldig lang og laget av lær eller pels.

Bruksanvisning

skinn Tassel

1 Lay to 12-tommers strenger av lær siden av hverandre på et bord, med ender selv.

2 Legg rektangel av lær over strengene med den ene kortsiden på linje med den siden av skinn strenger og den øverste kanten av den ene langsiden av rektangelet fem inches fra toppen av skinn strenger.

3 Klem alle bitene av lær med tommelen og pekefingeren på den ene hånden og hold dem sikkert mens du vikler rektangelet av lær rundt strengene. Pakk tett i toppen, men la bunnen løs.

4 Ta tredje lær streng og knytte det rundt toppen av bunched skinn. Cinch tett, deretter vikle alt overflødig hyssing rundt bunched skinn og knytte igjen, tucking endene av båndene i skinn innpakning.

5 Skjær skinn rektangel til utkant med skarp saks eller Exacto kniv. Begynn nederst og klippe oppover mot innpakning, gjør en en åttendedel-tommers bred frynser.

6 Skjær en åtte tommers strand av svart eller brun sytråd og vikle tett rundt bunnen av fringed delen, samle inn all frynser. Knute sikkert.

7 Trim endene av frynse til de er selv. På dette punktet kan du klippe tråden, eller la den på plass for et penere utseende.

8 Fest dusken til sporran med skinn strenger på toppen.

Fur Tassel

9 Rull pels inn i et stramt rør, som starter på den ene kortenden.

10 Klem toppen av røret mellom tommel og pekefinger og hold den mens du vikle tråden rundt toppen halv tomme av røret. Fullstendig dekke dette området med tråden.

11 Påfør en generøs dråpe smykker lim til toppen av dusken. Monter dusk lokket over toppen, som dekker de gjengede områdene helt. Det bør være en tett passform. Hvis det ikke passer godt, ta av lokket, wrap med flere gjenger, påfør mer lim og gjenta.

12 La limet tørke. Bruk fingrene til å gre ut pelsen og forsiktig trim til en litt avrundet form i bunnen.

13 Thread kjeden gjennom løkken på toppen av dusken hetten og fest til sporran.

Hint

  • Du kan kjøpe dusk caps på perle butikker av smykker forsyne butikkene
  • Se etter langhåret pels for fulle dusk.
  • Når du kutter skinn, alltid skjære vekk fra kroppen for å unngå skader.
  • Unngå å få lim på pelsen.

Related Posts