Hvordan lage Sjømat Crepes

September 21 by admin

Sjømat crêpes er en enkel måte å lage mat og servere praktisk talt alle sjømat, spesielt skalldyr. Du bare gjør en tykk fløtesaus, koke fisk i det, deretter skjeen den inn pannekaker og tjene. Du trenger en dobbel oppskrift av grunnleggende crêpes (se relaterte eHow). Denne oppskriften serverer om seks.

Bruksanvisning

1 Varm smøret i en stor kjele over middels varme.

2 Når halv smeltet, tilsett sjalottløk, paprika, vårløk og timian og rør sammen. Surr til de er møre, ca 3 minutter.

3 Rør inn de tørre krydder; koke 30 sekunder.

4 Rør inn mel; koke 30 sekunder.

5 Visp inn musling juice og fløte og la det småkoke. La det småkoke sakte i 5 minutter, deretter smak og juster krydder. Det bør være ganske tykk.

6 Legg sjømat (se tips). Småkoke til sjømat er bare gjennomstekt.

7 Skjeen i pannekaker og rull opp. Pynt toppen av hver crepe med litt saus og en attraktiv del av skalldyr, som en reke.

Hint

  • En lik blanding av krabbekjøtt, reker og kamskjell er flott å bruke. Reker bør skrelles og deveined og samme størrelse som kamskjell så de koker jevnt.
  • Hvis du bruker fiskefileter, sørg for at de er beinfri og skjær dem i små, selv biter. Hvit fisk er best; holde seg borte fra laks og tunfisk. Ikke røre potten som fisken kokker eller det vil bryte opp. Den kan også kokes alene i stedet, og deretter klippe og lagt til sausen rett før servering.
  • Østers bør legges helt på slutten av matlaging slik at de er bare i sausen i et minutt eller mindre. Legg dem med deres juice.
  • Krabbekjøtt er vanligvis forkokte, så det bør ikke være i sausen mer enn noen få minutter.
  • For en litt rosa saus, grøft paprika og erstatte terninger tomat i stedet.
  • Du kan bruke butikk-kjøpte pannekaker i stedet for å spare tid.

Related Posts