Hvordan lage Rice Krispy behandler på en pinne

November 8 by admin

Hvordan lage Rice Krispy behandler på en pinne


Ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics, gjennomsnittlig kvinne i 2009, brukte ca 2 1/4 timer i døgnet, og den gjennomsnittlige mannen brukte ca 1 1/4 timer en dag, matlaging og å ta vare på sine hjem. Ta tilbake noe av den tiden og gjør Rice Krispy behandler på en pinne i 10 minutter eller mindre. Ingen ovnen kreves; bare noen få enkle ingredienser og en pott, og du vil ha ris Krispy godbiter som ikke vil få hendene klissete når du spiser dem. Det er mindre ingredienser for å lage et rot med og mindre oppryddingsarbeidet når du er ferdig.

Bruksanvisning

1 Smelt karamell i en liten kjele over middels lav varme til den er glatt. Rør hele tiden for å unngå glohet.

2 Ta en Popsicle pinne og sett det inn i den flate, runde enden av en marshmallow. Ikke skyv pinne for langt eller det vil presse gjennom den andre siden av marshmallow som må ligge flatt når du er ferdig.

3 Dypp marshmallow direkte inn i smeltet karamell i kasserollen og vri til marshmallow er helt dekket i karamell. Vri pinnen når du trekker marshmallow ut av karamell for å unngå drypping.

4 Dypp karamell dekket marshmallow inn Rice Krispy frokostblanding og rull den rundt til den er helt dekket.

5 Plasser Rice Kkrispy behandler du nettopp har gjort på en cookie ark eller avkjøling rack dekket i voks papir med stokken vendt oppover.

6 Plasser ferdige godbiter i kjøleskapet i ca fem minutter til firmaet opp og avkjøles før du spiser.

Hint

  • For å unngå glohet av karamell, kan det hjelpe å fjerne karamell fra den oppvarmede ovnen etter trinn en. Det kan bli nødvendig å varme opp karamell hvis det blir for vanskelig. Tinfoil kan brukes i stedet for voks papir og tannpirkere kan brukes i stedet for Popsicle pinner.
  • Unngå å slå varmen for høy når smelter karamell, så unngår du å bli brent hvis det sprut. Vent minst fem minutter før du spiser ferdige godbiter å la karamell avkjøles nok å spise.

Related Posts