Hvordan lage Popcorn Cupcakes

March 15 by admin

Hvordan lage Popcorn Cupcakes


Popcorn cupcakes, søte godbiter som ser ut som miniatyr poser med popcorn, er perfekt for barne sirkus eller karneval fest og vil få mye latter på en tenåring eller voksen film fest. Hvis det er din tur til å levere godbiter for et klasserom fest eller bake salg, popcorn cupcakes er bare billetten. Popcorn cupcakes er ikke vanskelig å lage, som består av et dekorativt "popcorn" top bygget på en vanlig cupcake base.

Bruksanvisning

1 Bake en vanlig batch av cupcakes, med en cupcake pan foret med papir eller aluminium cupcake liners. Selv om hvit eller lys-farget cupcakes er lettere å dekke med glasur, kan cupcakes være enhver smak du liker. Tillat cupcakes avkjøles.

2 Frost cupcakes med hvit frosting. Bruk hjemmelaget frosting, eller forenkle prosessen med eske eller hermetisert frosting.

3 Skjær en "X" -form i toppen av hver miniatyr marshmallow, med en ren saks. Forlater bunnen av marshmallow intakt. Skjær nok miniatyr marshmallows til å dekke toppen av hver cupcake med 30 til 40 miniatyr marshmallows.

4 Trykk miniatyr marshmallows inn i glasuren på toppen av cupcakes. Pile marshmallows så cupcake ser ut som en pose fylt med popcorn.

5 Plassere en liten mengde vann i en kopp. Tilsett noen dråper gul konditorfarge for å lage en buttery farge. Bruk et wienerbrød pensel eller en ren pensel å belegge miniatyr marshmallows med smør-farget vann.

6 Lag band fra rød bygging papir, eller bruke rød og hvit stripete gavepapir. Båndene skal være store nok til å vikle rundt bunnen av cupcake - ca 8 inches av 1 og 1/4 inches. Alternativt kan du opprette et band på datamaskinen, og deretter kopiere den flere ganger.

7 Pakk et papir bånd rundt bunnen av hver cupcake, sikring hvert band med et stykke klar tape.

Related Posts