Hvordan lage Organza Bows

April 21 by admin

Hvordan lage Organza Bows


Organza buer er en av de mest klassiske tegn på at et bryllup kommer opp. Organza buer blir ofte kalt "kirkestol buer", siden de ofte pynte slutten av hver benk på et bryllup seremoni. En mindre versjon av organza bue er noen ganger brukt som et hår baugen for barn eller et hjem dekorasjon, så vel.

Bruksanvisning

1 Skjær 51,2 inches (130 cm) av organza stoff på langs. Du kan også eksperimentere med å lage forskjellige bow størrelser ved hjelp av lengre og kortere lengder av stoff.

2 Brett avkappede organza stoff i to på langs. Legg stoffet så flat som mulig.

3 Skjær foldet stykke organza i midten på langs. Hold stoffet som stram som mulig mens kutte sakte slik at du kan få to matchende stykker.

4 Lag et åttetall med ett stykke organza å lage løkker av baugen. Loop endene av organza inntil de møtes i sentrum med noe ekstra materiale som overlapper.

5 Sikre åttetall bue i midten ved å knytte den smale bånd rundt midten.

6 Bind den andre stykke organza rundt midten av åttetall, noe som gjør at knuten dekker den smale bånd du brukte til å sikre åttetall. Knuten av den andre organza stykket bør være på baksiden av et åttetall bue, med endene etterfølgende ned.

Hint

  • Hvis ønskelig, kan du klippe endene av organza bue i en "V" form.
  • Utvis alltid forsiktighet når du arbeider med saks og ta deg tid mens kutte for å unngå mulig skade.

Related Posts