Hvordan lage miniatyr parfymeflasker

October 31 by admin

Kvinner i dag ofte liker å blande sin egen parfyme, bruke eteriske oljer for å skape en duft som er unik for deres personlighet og livsstil. Noen besøker bedrifter som spesialiserer seg på å hjelpe kundene til å skape en duft. Men på grunn av de høye kostnadene ved tjenestene som tilbys av disse selskapene, er mange kvinner å skape sine egne dufter i komfort av hjemmene sine. Når en parfyme er opprettet, må det være riktig flaske for å opprettholde sin integritet. Det også kan gjøres hjemme ved å lage miniatyr parfymeflasker.

Bruksanvisning

Hvordan lage miniatyr parfymeflasker

En Bestem hvordan parfyme vil bli tappet. Vil alt bli tappet for et enkelt individ eller oppdelt i flere flasker for gave å gi formål?

2 Utvikle en plan for riktig tapping og merking din parfyme produktet i henhold til sine begrensninger. For eksempel, visse essensielle oljer krever en farget flasken for å hindre at duften blir tapt eller forandres ved eksponering for lys. Hvis du planlegger å bruke en eller flere av disse typer oljer, da blir du nødt til å lete etter flasker som vil tilfredsstille det behovet. Noen dufter kan også bli ødelagt hvis de utsettes for metalliske overflater eller plast; som betyr at du vil også være lurt å holde seg borte fra slike emballasje elementer. Hold alle disse begrensningene i bakhodet når du velger parfymeflasker.

3 Bestem type, antall, størrelse, form og farge på miniatyr parfymeflasker som vil være nødvendig basert på hvordan parfyme med bli distribuert.

4 Når det er mulig, resirkulere eksisterende flasker som skal brukes til å flaske parfyme. For eksempel, eterisk olje, prøve størrelser av visse typer produkter og noen typer kjøkken produktet flasker er akkurat passe størrelse for emballasje miniatyr parfyme.

5 Kjøp riktig type, antall, størrelse, form og farge på miniatyrflasker som kreves for å fullføre jobben til dine spesifikasjoner. Disse kan lett finnes i håndverk og rabatt varehus (som bærer kunsthåndverk).

6 Tilpass butikken kjøpte flasker med å male dem selv ved hjelp av riktig type håndverket maling for flasken materiale. Male dem en unik farge eller legge til dine egne designer kontakt med geometriske mønstre eller en håndmalt motiv som blomster (for blomster dufter), frukt (for fruktige dufter), grønne (for woodsy dufter) eller noen form for design du velger.

7 Utvikle et design for parfyme flasken etiketten basert på navnet du har gitt din duft. Design utvikling kan oppnås enten ved å tegne ditt eget design og deretter skanne det inn i et desktop publishing program eller ved å bruke tilgjengelige gratis grafikk på nettet for å bygge din egen design. Ikke glem å ta med en liste over ingredienser som brukes i parfyme hvis du har tenkt å gi det som en gave. Det gjør de med allergi å gjøre visse duften er trygt for deres use.Print etiketten på ferdige print etiketter som kan kjøpes på ethvert kontor forsyning butikken eller på papir som kan limes eller på annen måte levd opp til parfymeflaske.

8 Klipp ut eller løsner din designet etiketten og følge den til dine parfymeflasker.

9 Pynt dine miniatyr parfymeflasker med juveler, metallic trimmer, charms eller noe annet du kan tenke som vil gjøre dem one-of-a-kind mini mesterverk. Plasser en dusk eller bue rundt toppen for den perfekte finishen.

10 Bottle din parfyme og forsegle toppen med voks eller tape for å unngå søl til duften er klar til å brukes. Lagre eller distribuere som planlagt.

Hint

  • Bottle unike dufter i flasker som har samme type "følelse."
  • Legg konditorfarge eller kroppen glitter til parfyme for en lunefull touch til en gjennomsiktig flaske.
  • Box ulike størrelser, former og farger av parfymeflasker (med ulike dufter) sammen for å lage en personlig gave pakke.
  • Gjør andre kroppsprodukter som dusjsåpe, hudkrem eller sjampo bruker samme parfyme duft og flaske i samme type miniatyrflasker for en "prøve meg" gave til venner og familie.
  • Ikke legg lysfølsom parfyme i klare flasker.
  • Ikke legg materialet sensitive parfyme i feil type flaske.
  • Vær sikker på at folk som deg "gave" med produktet ditt har en klar idé om hva som er inni for å hindre mulige allergiske reaksjoner.

Related Posts