Hvordan lage min tur reiseruter

July 30 by admin

Hvordan lage min tur reiseruter


En plan for ideell inneholder informasjon om flyreiser, tilkoblinger, noen alternative reise som tog, ferge eller leiebiler. Reiseruten bør inneholde et hotell eller overnatting informasjon og kontaktinformasjonen din. Dette dokumentet er ordnet elektronisk eller den gammeldagse måten å bruke penn og papir. Fordi reise blir ofte opptatt, holde reiseruten enkelt. Gjør det til en enkelt dokument lett å referanse for å unngå problemer eller ubesvarte tilkoblinger.

Bruksanvisning

1 Skriv ut hvilket fly og reiserute etter bestilling flyreiser. Hvis du bestiller flybilletter på nettet gjennom flyselskapene eller reise nettsteder, bruker du linken for å skrive ut flyge dokumenter.

2 Skriv ut hotellreservasjoner sammen med hotellet telefonnummer og adresse. Merk at bekreftelse tallene er på siden. Hvis de ikke er på utskriften, se etter dem på nettsteder og skrive dem ned.

3 Lag utskrifter av alle fergebilletter, jernbane billetter eller leiebil reservasjoner. Legg merke til datoer, klokkeslett og adresser for alle ekstra reise.

4 Ordne reisedokumentet i en stabel i den rekkefølgen av reise. Stift dem sammen og legg dem inn i din pass eller reise dossier.

5 Send e-post selv elektroniske kopier av alle bestillinger og bekreftelser. Oppbevar dem i e-posten din på nettet. Hvis du har en smarttelefon, laste ned reiserute apps og eksportere reiseinformasjon på telefonen.

Related Posts