Hvordan lage Micro Braids Tight

March 28 by admin

Hvordan lage Micro Braids Tight


Micro flettene er en rekke små, tette fletter brukes til å kontrollere og style håret. Dette frisyre ble først populært i Afrika, hvor det har blitt brukt i århundrer av kvinner som søker å kontrollere håret. Micro flettene har også vunnet popularitet i Europa og USA, hvor de er både trendy og praktisk for deres enkelt vedlikehold. Selv om det er mange frisører som spesialiserer seg på mikro pyntebånd, er den frisyre også lett å gjøre hjemme.

Bruksanvisning

1 Varm olje håret før du begynner å bruke et produkt som VO5 varm olje behandling. Dette vil gi næring til håret og holde det sunt og fleksibel under mikro pyntebånd. Følg alltid produsentens anvisninger når du bruker varm olje.

2 Braid håret ditt etter at du har skylt ut oljen og mens håret fortsatt er litt fuktig. Dette vil gjøre håret mer håndterlig. Bruk kam for å skille ut en til to inches av hår. Del denne delen inn i tre deler.

3 Hold de tre delene i hendene. Bruk venstre hånd til å krysse den venstre delen av håret over den midtre delen, slik at venstre del den nå ligger i midten. Passere den høyre delen over den midtre delen, slik at den nå ligger i midten.

4 Trekk delene utover etter hvert pass for å stramme mikro flette. Ikke trekk for hardt som hår kan brekke. Fortsett denne prosessen til du kommer til slutten av den delen av håret. Fest mikro flette med en gummistrikk, og starte en annen del.

Hint

  • Micro flette kortere hår for bedre resultater.
  • Selv om mikro flettene kan stå i håret over flere uker, gjenta dem etter to måneder for å opprettholde pene fletter.
  • Micro pyntebånd kan føre til at håret brekker og håravfall.

Related Posts