Hvordan lage Micro Braids Look Fuller

July 13 by admin

Hvordan lage Micro Braids Look Fuller


Micro flettene er en stil i den afrikanske kultur, deres navn stammer fra for de små flettene som er flettet i hele hodet. Unge og gamle kvinner bærer flettene fordi de tillater dem å lage andre stiler. Med tiden kan det hende at mikro flettene begynner å se litt slapt; dette er et godt tidspunkt å volumize dine fletter. Micro flettene kan gjøres mer fullstendig ved å blande med en lignende teksturerte hår veve.

Bruksanvisning

1 Bruk kam og fingrene til å unbraid fire til fem rader med mikro flettene fra midten toppen regionen i hodet ditt. Ikke unbraid mikro flettene nær sidene av hodet.

2 Gre håret ut og flette tre til fire cornrows i horisontal retning. Du kan flette fra venstre mot høyre eller høyre mot venstre. For å cornrow, begynne på hjørnet av håret ditt og dele det inn i tre seksjoner ved hjelp av fingrene. Ta til høyre hårlengde, legg den under den midtre delen og legg den over den venstre delen. Cornrow nær hodebunnen. Gjenta disse trinnene til du når tuppen av håret ditt.

3 Ta tråden og legg den ene enden inn i nåløyet. Selv under tråden for å være like i lengde og knytte en knute for å kombinere endene av tråden.

4 Ta hver hengende flettingen fra cornrows, bøye dem og legge dem horisontalt flatt på hver cornrow. Begynn å sy dem ned ved hjelp av nål og tråd ved å sette nålen gjennom cornrow og hengende flette som ligger flatt på toppen, så ta nålen ut og gjentar trinn langs cornrow.

5 Ta hår veve og sy sporet på hver cornrow. Sy to lag med spor til hver cornrow.

6 Bruk saks til å klippe banen på slutten av hver cornrow. Gjør dette etter helt sy sporet til helt på slutten av hver cornrow.

7 Ta fingrene og bland dine mikro flettene fra fronten og sidene av hodet med den nylig installerte hår veve.

Hint

  • Flette cornrows ganske stramt, slik at de ikke får løs.
  • Bruk hår bonding lim til å feste veve til cornrows, hvis du ikke vet hvordan du skal sy.
  • Gjør du cornrows mellom liten.

Related Posts