Hvordan lage mat med en Globe Pan

December 1 by admin

Globe kake kokekar er avrundet 3D panner at du kan isen for å lage en rekke tema kaker fra sport baller til planeter. En verden pan kommer i to like store avrundede seksjoner, der du kan helle kake batter å skape de to halvdelene av en sfære. Man kan da klebe halvdelene med et lag av glasur. Pund kake mix fungerer best for denne type kake fordi den har en fastere, mindre smuldrete tekstur enn tradisjonell kake mix. Du trenger nok batter for en to lag kake å fylle kloden panner.

Bruksanvisning

1 Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit. Legg ut de to sidene av kloden pannen slik at det hule parti vender opp. Pensle et wienerbrød pensel langs toppen av solid vegetabilsk fett, deretter børste forkorting for å dekke det indre av pannene. Strø en spiseskje av mel i hver panne, rullende for å tillate mel for å dekke så mye av innsiden som mulig.

2 Forbered en boks med pund kake miks etter anvisningen på pakken. Hell halvparten av blandingen i hver panne. Plasser panner forsiktig inn i ovnen, på rist. Stek i 30 minutter, eller til en innsatt tannpirker kommer ut ren. Fjern fra ovnen og la den avkjøles i 10 minutter.

3 Skjær av den hevede del av av en halvdel av kaken, å skape en jevn og plan overflate. Snu den pan opp ned over en kake tallerken og banke forsiktig på kaken ut. Plukk den opp forsiktig og snu den slik at den flate enden er opp og den avrundede siden er på tallerkenen. Dekker den flate overflaten av kaken med en tomme tykt lag av smørkrem glasur.

4 Skjær det hevede parti av av den andre kaken i sin panne for å skape en flat overflate. Arbeid som kaken ut av pannen forsiktig på en ren disk. Løft kaken forsiktig og legg den på toppen av glasur på den andre kaken. Plasser kaken til den danner en jevn kurve med bunnen kake. Frost på utsiden av kaker som du ønsker.

Related Posts