Hvordan lage Makeup Gå glatte over Scars

March 26 by admin

Hvordan lage Makeup Gå glatte over Scars


I århundrer makeup har blitt brukt til å forbedre naturlige funksjoner, skape glamorøse skinn og forkledning eller minimere uønskede ansikts attributter. Heldigvis har verden av kosmetisk dekning kommet sterkt utover bruk av eyeliner pinner svertet i ilden og har blomstret til en blomstrende og konkurransedyktig industri. I dag, en full og klar utvalg av stiftelser, concealers og pulver gjør oppnå den "perfekte, feilfri" hud lettere enn noensinne. Du kan også bruke sminke jevnt over arr, for å oppnå en naturlig utseende.

Bruksanvisning

1 Attack roten av problemet før bare skjuler det. Med andre ord, investere i noen kvalitet arr-helbredende kremer eller arr tape som kan bidra til å minimere at utseendet på arr over tid. Varierende i prisklasse og effektivitet, ingen av disse arr behandlinger har 100 prosent suksessrate; diskutere alternativer med legen din før du forplikter deg til noen behandling. Noen av de mer naturlige alternativer er like effektiv på å minimere arr som dyrere produkter.

2 Kjøp en concealer som er litt lysere enn din nåværende hud tone. (The lysere farge skal bidra til å balansere ut en mørkere arr.) Du kan kjøpe spesielt merket "arr" dekning concealers; Men mens disse merkene kan gjøre sminken søknadsprosessen enklere, kan vanlige ikke-arr-bestemte merker fungerer like godt. I tillegg, hvis arr er spesielt rødt i tone, så en litt grønn-hued concealer kan arbeide for å motvirke rødhet.

3 Påfør concealer til arrete området ved hjelp av en svamp pensel. Disse er ofte inkludert med concealers. Forsiktig bearbeid concealer på det berørte området og gni lett med svamp til arret er ikke lenger merkbar.

4 Følg opp concealer søknad med et lag med foundation ved hjelp av en kile skum svamp. Du kan bruke grunnlaget lag på hele ansiktet for å jevne ut eventuelle små ujevnheter igjen etter concealer søknaden. Vær forsiktig med å gni for hardt på foundation over arret området, eller du kan ende opp med å gni av concealer laget.

5 Bruk en pudderbørste og pulver tilpasset din hudtone for å fullføre arr-skjuler arbeid. Påfør pulver løst over hele ansiktet for å låse i foundation og concealer.

Related Posts