Hvordan lage makaroni og ost i Crock Pot

July 28 by admin

Har du begrenset tid til å lage mat, men fortsatt ønsker at hjemmelaget smak av makaroni og ost som du har brukt hele dagen perfeksjonere? Ved å bruke en trofast gammel verktøy kalt crock pot, kan din mac og ost likevel smake like bra som det gjør baking sakte i ovnen. Her er hvordan du gjør en makaroni og ost tallerken fra grunnen av i crock pot.

Bruksanvisning

1 Cook din makaroni til den er nesten ferdig. Dette betyr å koke det til ca 95% mykhet. Hvis du koker den for lenge, vil det bli bløt i crock pot.

2 Tapp av makaroni, og hell det i crock pot.

3 I en egen bolle kombinere egg, salt, pepper, hvitløk, løk og 3 kopper av revet ost. Den oppskriften krever cheddar, men en blanding av Monterey Jack og cheddar eller annen type hel-melk ost gir god smak. Eksperimenter med ulike typer ost for å finne din favoritt.

4 Hell blandingen over makaronien, tilsett melk og bland godt. For å lage en topping, bland den ekstra kopp ost med brødsmuler. Legg denne til toppen av makaroni blandingen i crock pot.

5 Dekk gryten og stek i tre timer på lav varme. Hold lokket på gryten mens makaroni og ost kokker.

6 Nyt! Serve makaroni og ost med en rotisserie kylling og brokkoli for en stor familie måltid.

Hint

  • Se potten for den siste timen fordi ulike crock potter lage mat på ulike priser. Du ønsker ikke å brenne makaroni og ost.

Related Posts