Hvordan lage Kino Popcorn hjemme

December 7 by admin

Hvordan lage Kino Popcorn hjemme


Popcorn er den perfekte snack - buttery, salt, crunchy og full av det avslappende aroma. Unngå lange snack linjer på teater, pass på de daggamle bøtter fylt med kjerner, og lage en endeløs forsyning av popped korn for mindre enn halvparten av prisen. Popcorn er en smelte i din munn snack kan tilberedes rett på komfyren i ditt eget kjøkken og nytes i komforten av din egen lenestol med din favorittfilm.

Bruksanvisning

1 Hvordan lage Kino Popcorn hjemme

Samle ingredienser og forsyninger. Smelt smøret i en bolle i mikrobølgeovnen og sett til side.

2 Hvordan lage Kino Popcorn hjemme


Hell olivenolje i potten for å belegge bunnen, riste din foretrukne mengde popcorn salt på toppen av olje, og skru ovnen brenner på middels høy.

3 Plasser to eller tre kjerner i potten og rist forsiktig på potten frem og tilbake før kjerner pop. Hell i de resterende kopp kjerner og fortsette å riste potten slik at oljen ikke brenner og røyk.

4 Hvordan lage Kino Popcorn hjemme

Når kjerner begynne spratt raskt og kontinuerlig, slå av brenneren og fortsette å riste potten til dukker bremser og potten ser ut til fulle (mindre enn tre minutter).

5 Hell forsiktig den varme popcorn i den store bollen, duskregn smeltet smør over popcorn, og tilsett salt etter smak.

Hint

  • Når salt tilsettes oljen før spratt, salting kornet senere er ikke necessary.Olive olje, rapsolje, kokosolje, og noen andre flavored matoljer er sunnere enn vegetabilsk olje og gir ekstra smak uten en tung fet taste.Real saltet smør gir mer smak enn usaltet smør og holder popcorn skarp; margarin vil gjøre popcorn blaut og våt.
  • Voksen tilsyn er nødvendig for dette activity.Never forlate gryte (eller ovn) uten tilsyn. Fortsett å bevege og riste potten mens brenneren er på, slik at oljen ikke brenner. Hvis oljen blir for varm, kan den ryke og kan forårsake en fire.Use forsiktighet ved håndtering av elementer som kan være varm, inkludert olje, fersk popped mais, smeltet smør eller noen unpopped kjerner.

Related Posts