Hvordan lage kaffe Gelato

November 8 by admin

Hvordan lage kaffe Gelato


Gelato, ofte ansett for å være den iskrem i Italia, er en søt, kremaktig dessert som er mye tettere enn iskrem, som vanligvis har flere luftinnhold. Imidlertid har gelato mindre melkefett som iskrem. Ofte smaksatt med flere salte matvarer enn iskrem, gjør gelato en utmerket avslutning på en klassisk italiensk måltid eller for noen frisk-smake mat der en lett-smake dessert er ønsket. Gelato, mye som iskrem, kan lages på forhånd og oppbevares i fryseren i inntil ett år.

Bruksanvisning

1 Sett 10 eggeplommer i en stor glass bolle.

2 Tilsett 2 kopper granulert hvitt sukker i bollen med eggene og visp moderat å kombinere.

3 Kombiner hele melk og fløte i en liten kjele eller ildfast målebeger og varme på komfyren eller i mikrobølgeovnen til varme, men ikke kokende.

4 Sakte visp varm melk og fløte inn i eggedosisen, og legger til 1/4 kopp om gangen.

5 Løs opp 2 1/4 ss. pulverkaffe eller espresso i en kopp rent, varmt vann. Tilsett kaffe blandingen til egg og fløte.

6 Overfør innholdet i bollen til en mellomstor kjele og oppvarming av blandingen under omrøring til en lysegule lignende konsistens er oppnådd.

7 Hell blandingen i en varmebestandig oppbevaringsbeholder med en tettsittende topp og sette den i kjøleskapet i fem timer eller til fullt fortykket og avkjølt.

8 Behandle gelato i en iskrem maker etter den tykner og setter, etter produsentens anvisninger.

Hint

  • Hvis du bruker hele egg for å lage kaffe gelato, husk å spare de hvite til frokost eller for en annen oppskrift. Eggehviter kan holde i opptil fem dager i kjøleskapet i en beholder med et tettsittende lokk, men de bør brukes så snart som mulig.
  • Alle iskremmaskin er forskjellige. Se i bruksanvisningen for detalj gelato instruksjoner om nødvendig.
  • Du kan bruke flavored instant kaffe eller espresso for en unik, lett smak. Bare bruk premium kaffe eller kaffe du liker å drikke for best mulig smak.
  • For en unik touch, prøv serverer kaffe gelato med hjemmelaget solbærsirup eller friske bringebær og et snev av frisk mynte.

Related Posts