Hvordan lage indisk Braids

December 26 by admin

Hvordan lage indisk Braids


I indiansk tradisjon, å vite hvordan å flette håret var en viktig ferdighet, som det holdt lenge, tykt hår ryddig og oversiktlig. Braids også var en metode for å gi til kjenne en persons status i stammen og hadde religiøse betydninger. Kvinnene gikk fletter å markere sin ekteskapelig status i tillegg; en ugift kvinne hadde to fletter, mens en gift kvinne hadde på seg en. Mange indianere prydet sine fletter med fargerike perler eller fjær. Du kan lære å flette håret med et sett av relativt enkle trinn som vil tillate deg å gjenskape den tradisjonelle Native American frisyre.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle floker i håret ved å gre håret.

2 Samle alt håret i en lav hestehale på baksiden av halsen. Gre håret igjen mens du holder den tilbake.

3 Knyt håret på baksiden av halsen med en hestehale holder for å sikre at håret ikke kommer ugjort.

4 Skill hestehale i tre seksjoner av omtrent samme størrelse. Hold den høyre delen med høyre hånd og den nest siste avsnitt med venstre. Hold midtseksjonen i begge hender, slik at bare den er atskilt fra de to andre seksjoner.

5 Overfør lengst til høyre delen over den midtre delen slik at det blir den nye midtseksjonen. Bruk høyre hånd til å holde den tidligere midtseksjonen.

6 Gjenta prosedyren i trinn 5 med den ytterste venstre delen ved å flytte den over midtseksjonen så lengst til venstre delen er i sentrum. Hold den nye lengst til venstre delen i venstre hånd.

7 Fortsett pyntebånd håret ved å veksle mellom høyre og venstre seksjoner som i trinn 5 og 6 til du har flettet hele hestehale.

8 Bind flettingen tett med en hestehale holder på slutten for å holde flette sammen og ryddig.

Hint

  • Fest en fjær eller skinn stykke sammen med perler til å pryde flette.
  • Lag to fletter ved avskjed håret på midten av pannen til baksiden av den neste i to like deler. Knyt hver seksjon med en hestehale holder på baksiden av halsen og fortsett å flette hver del individuelt.

Related Posts