Hvordan lage hjemmelaget yoghurt med Electric Yoghurt Maker

November 1 by admin

Hvordan lage hjemmelaget yoghurt med Electric Yoghurt Maker


Lag hjemmelaget yoghurt med en elektrisk yoghurt maker er ikke så vanskelig som det høres ut. Det er en av de beste mat for fordøyelsessystemet. Mange supermarkeder og grossister har et utvalg av dem lager på sine hyller. Har du noen gang lurt på hvordan du kan gjøre det selv? Det er noe som du kan eksperimentere med. Denne artikkelen snakker om hvordan å lage hjemmelaget yoghurt med elektrisk yoghurt maker.

Bruksanvisning

1 Bruk en elektrisk yoghurt maker, den er konstruert for å hjelpe deg å opprettholde riktig temperatur og mange modeller for vanlige husholdninger er billig. (Se lenker nedenfor for noen gode yoghurt beslutningstakere) Først varme melken til like under koketemperatur til ca 200 F eller 93 C. Varm opp melk i minst 10 minutter for å drepe eventuelle uønskede bakterier i melken. Hvis de uønskede bakteriene er igjen i melken, gjør din yoghurt til bortskjemt melk.

2 Deretter bør temperaturen senkes til 110 F eller 43 C. Deretter må vi legge vår live kultur. Dette høres merkelig rett. Ikke bekymre deg, bare bruke vanlig yoghurt. Pass på å velge en med en levende kultur.

3 Temperaturen bør opprettholdes ved omtrent 110 C eller 43 C for bakteriene å fungere best. Igjen er den elektriske yoghurt maker den enkleste måten å gjøre dette. Etter et par timer (minimum 5), bør du kjøle yoghurt for de beste resultatene. Yoghurt tykkelse avhenger av hvor mange timer du ruge den eller holde den på 110 F eller 43 C.

4 En viktig ting er å vaske apparater et par ganger for å sørge for at det er rent. Hvis melken er forurenset med andre bakterier, blir den ødelagt. Dette er en veldig enkel oppskrift; du burde prøve det for å avgrense teknikk. (Se lenker nedenfor for bøker på flere yoghurt oppskrifter)

Related Posts