Hvordan lage hjemmelaget Red Velvet Cake Recipes

January 26 by admin

Hvordan lage hjemmelaget Red Velvet Cake Recipes


Den rød fløyel kake er kjent for sin dekadent smak og kremet frosting. Denne røde kaken er så rikt at det kunne legger pounds til midjen din bare ved å se på det og blir ofte servert på helligdager. Å gjøre kaken og frosting fra grunnen av med hjemmelagde oppskrifter vil ta tid, men vil være vel verdt det. Du kan overraske familien din ved å lage en vakker, hjemmelaget rød fløyel kake for en deilig dessert.

Bruksanvisning

Hvordan lage hjemmelaget Red Velvet Cake Recipes

1 Forbered panner. Forvarm ovnen til 350 grader F. Smør to 9-tommers kake kokekar og støv dem med mel. Sette til side.

2 Bland ingrediensene. Sett smør og sukker i en stor bolle og krem ​​sammen med en mikser. Tilsett eggene og bland kremete blandingen godt sammen. Hell rød konditorfarge og kakao i en liten bolle og bland godt. Legg til bolle med kremet sukker, smør og egg og mix.

3 Gjør røren. Legg halvparten av melet og kjernemelken, ved hjelp av en mikser på lav hastighet for å blande sammen. Hell den andre halvparten av melet i blandingen, og blande det hele sammen. Tilsett vanilje og deretter natron. Hvis du ønsker en lett og luftig kake, ikke over-slå blandingen.

4 Stek kakene. Hell halvparten av kaken batter i hver panne. Stek i ovnen i ca 30 minutter. Ta ut når du er ferdig og la avkjøle.

5 Klargjør frosting. Sett smør og kremost i en liten bolle og krem. Deretter legger konditori sukker 1 kopp om gangen, slo blandingen etter tilsetning av hver kopp. Pisk til glasuren er glatt og luftig. Hvis blandingen blir for tykk, tilsett en teskje av melk i bollen og bland det i.

6 Frost kakene. For å gjøre frosting kake halvdeler enklere, hold både i fryseren og la kakene chill. Ta ut av fryseren og frost en av kakene. Sett andre kake på toppen og frost den.

Related Posts