Hvordan lage hjemmelaget Peanut Butter Icing

March 3 by admin

Peanøttsmør glasur er det perfekte valget for sjokoladekake eller brownies. Det er noe med kombinasjonen av peanøttsmør og sjokolade som synes å glede ganen. Making hjemmelaget peanøttsmør glasur er ganske enkel. Det er virkelig en tilpasning av smør glasur. Når du har smakt peanøttsmør glasur, kan du aldri bruke smør glasur igjen.

Bruksanvisning

Hvordan lage hjemmelaget Peanut Butter Icing

1 Bløt stokk med smør i mikrobølgeovn i 10 sekunder. Ikke varm lenger, eller det vil smelte. Hvis det har en folie innpakning, fjerne innpakningen først.

2 Bland smør og peanøttsmør sammen i en middels stor bolle med en elektrisk mikser. Når ingrediensene er blandet, sette mikser på middels høy hastighet og slo til godt blandet. Legg vanilje og fortsette å blande.

3 Tilsett konditor sukker vekselvis med halv og en halv. Med mikser på lav hastighet, sakte legge konditori sukker. Som det tykner, tilsett en liten mengde av halv og en halv. Fortsett til du har lagt til alle ingredienser.

4 Sett mikseren på høy hastighet og bland glasur til eggedosis. Hvis det er for tykk, tilsett litt mer av halv og en halv. Hvis den er for tynn, tilsett litt mer av godterier sukker.

5 Frost kaken eller brownies. Pass på at kaken eller brownies er kult før frosting. Børst bort løse smuler. Dypp en bred kniv i varmt vann og begynner å spre frosting. Det varme vannet hjelper glatte frosting på.

Hint

  • Dryss peanøttsmør chips på toppen av frosting.You kan bruke helmelk i stedet for halv og en halv.
  • Ikke frost kaken eller brownies når varm eller glasur vil smelte.

Related Posts