Hvordan lage hjemmelaget kake med en liten mengde av ingredienser

October 28 by admin

Hvordan lage hjemmelaget kake med en liten mengde av ingredienser


Hjemmelagde kaker består vanligvis av egg, olje, mel, sukker, bakepulver, og smakstilsetning å skape riktig konsistens og smak. Du må kanskje også kulturmelk eller surmelk. Hvis det er en stor kake, trenger du to panner. Hvis du ønsker å lage en kake raskt, med få ingredienser og akkurat stor nok for en kveld komme sammen, vurdere å lage en majones kake. Seks vanlige ingredienser er alt du trenger.

Bruksanvisning

Hvordan lage hjemmelaget kake med en liten mengde av ingredienser

1 Samle alle ingrediensene. Denne kaken er raskt og enkelt, så sette alt foran deg, slik at du kan tilberede den med litt oppstyr.

2 Sett ovnen på 350 grader. Sett stativet i midten av ovnen eller to posisjoner opp fra bunnen av ovnen. Smør og mel bunnen av 8 med 8 tommers pan.

3 Plasser de tørre ingrediensene i en bolle i den rekkefølgen de står. Etter å legge til mel, sukker, bakepulver og kakao, rør de tørre ingrediensene til blandet.

4 Tilsett kopp med kaldt vann og kopp majones. Ved hjelp av en blander og bland til røren er godt blandet, og det er ingen klumper. Ved hjelp av en slikkepott, slår røren i 8 av 8 tommer pan.

5 Sett kjelen i forvarmet ovn. Stek i 35 til 40 minutter. Test med en tannpirker eller kake tester i midten av kaken. Hvis tannpirker eller kake tester kommer ut ren, er kaken ferdig. Avkjøles på rist.

Hint

  • Bland en glasur av melis, melk og vanilje å virvle på toppen av den avkjølte cake.Cut kaken når det er varmt og legg en skive av smør til hver skive.
  • Ikke kok kaken. Sjekk før 35 minutter er opp for å se om det er gjort. Ovner varierer i sine temperaturer.

Related Posts