Hvordan lage hjemmelaget fruktkake oppskrifter

February 12 by admin

Hvordan lage hjemmelaget fruktkake oppskrifter


Når folk hører om tosken, mange av dem gjør et ansikt. Fruitcakes trenger ikke å være det fryktede gave som blir sendt frem og tilbake hvert år. Hvis gjort riktig, kan en fruktkake være en av de mest fuktige og deilige kaker du har puttet i munnen. Stek dine venner og familie en hjemmelaget fruktkake i år og se ansiktene deres lyse opp i overraskelse som de spiser denne herlige dessert. Fruitcake oppskrifter er velsmakende nok til å være bakt som helst på året.

Bruksanvisning

Hvordan lage hjemmelaget fruktkake oppskrifter

1 Forvarm ovnen til 300 grader Fahrenheit. Smør bunnen og sidene av et brød pan med baking spray og deretter linje den med aluminiumsfolie.

2 Hakk mandlene før du har ¾ kopp og satt i en liten bolle. Også hogge kandisert frukt i små biter og tilsett ¼ kopp hver i en liten bolle.

3 Sett 2 ¼ kopper hvetemel, 2 ts. bakepulver og 1/8 ts. salt i en bolle.

4 Ta ½ kopp smør og en kopp sukker og bland sammen i en bolle. Rør sukker og smør sammen til eggedosis. Legg tre egg, blande godt etter hvert egg. Deretter legger en ts. vanilje og mandel ekstrakt og bland godt.

5 Tilsett mel til smør blandingen og deretter ½ kopp melk og bland sammen. Legg kandisert frukt og hakkede mandler til røren og rør sammen.

6 Hell blandingen i brød pan og plasser i ovnen. Stek i 90 minutter eller til en innsatt tannpirker kommer ut ren. Ta ut og la sitte i minst 10 minutter før servering.

Juice Soaked Fruitcake

7 Forvarm ovnen til 300 grader Fahrenheit. Smør et brød pan og tråd med aluminiumsfolie.

8 Hakk kandiserte frukter og mandler i mindre biter og sett til side.

9 Sett 2 ¼ kopp hvetemel, 1 ts. bakepulver, 1/8 ts. salt, muskat og ingefær i en bolle.

10 Rør ½ kopp smør og en kopp sukker. Legg tre egg, slo etter tilsetting. Også legge en ts. vanilje til smør blandingen og bland godt.

11 Tilsett tørre ingredienser til blandingen og blandes sammen. Deretter legger kandisert frukt og mandel stykker til røren.

12 Sett røren i et brød pan og sett i ovnen. La bake i ca 90 minutter. Sjekk for å se hvis det gjøres ved å sette inn en tannpirker i midten av fruitcake. Hvis tannpirker kommer ut ren, er det gjort.

1. 3 Ta ut av pannen og la avkjøle helt på rist. Hell en liten mengde frukt juice av ditt valg over fruitcake. Deretter vikle helt i aluminiumsfolie og lagre unna for et par uker. Serve og nyt.

Related Posts