Hvordan lage hjemmelaget Candy

September 26 by admin

Candy er en favoritt i løpet av ferien, fester og feiringer, men det virker alltid så vanskelig å lage fra bunnen av. Det gjør også flotte gaver, og hvis du vet hvordan du skal gjøre det selv, kan det være en fantastisk måte å lage en personlig gave som er billig, også. Med litt godteri å gjøre know-how, kan du være på vei til å gjøre store gaver og spesielle godbiter for alle dine kjære.

Bruksanvisning

Hvordan lage hjemmelaget Candy

1 Varm opp sukker og smør. Hele kunsten å gjøre gode godteri er temperatur. Mer til poenget, nøyaktig temperatur. Ulike godteri er laget ved forskjellige temperaturer, og godteri du skal gjøre i dag er en av de mest grunnleggende: peanut toffee. Toffee er en vanskelig crunchy godteri som får sin hardt og crunchy konsistens fra en kjemisk endring at ingrediensene går gjennom på en svært høy temperatur. I en mellomstor kjele, varme smør og sukker over høy varme. Rør dette hele tiden, så smøret smelter. Ikke la ovnen mens denne blandingen er matlaging. Klem candy termometer ved siden av kasserollen, så spissen er i varmeblandingen.

2 Få smør og sukker til "hard crack" scenen. Dette er den høyeste temperaturen stadium av godteri å gjøre, og ved denne temperaturen, sukker krystaller bryte ned og reform som de kule, gjør en sterkere, crunchier struktur. Som din blanding varmes opp, vil det begynne å boble og begynner å slå fra offwhite til beige til lys brun. Kvikksølv vil begynne å stige raskt på termometeret. Som det blir nærmere 300 grader, Fahrenheit, har halvparten av peanøtter klar. Blandingen vil slå enda mørkere brun på dette punktet.

3 Tilsett peanøtter. Akkurat som blandingen treffer 300 grader Fahrenheit, fjern fra varmen og tilsett halvparten av peanøtter, røring umiddelbart å innlemme helt. Tillegg av peanøtter vil kjøle blandingen og stoppe det fra matlaging.

4 Hell over i gryten. Når peanøtter er innarbeidet, hell hele blandingen i pannen, og spredte seg til kantene med en tresleiv. La den avkjøles i fem minutter.

5 Legg pålegg. Etter fem minutter vil blandingen har begynt å stivne, men vil fortsatt være veldig varmt. På dette punktet, tilsett smuldret sjokolade til toppen. Varmen vil smelte sjokoladen. Spre med baksiden av tresleiv. Dryss toppen med resten av peanøtter. La avkjøles i kjøleskap i minst en time. Etter den er avkjølt, bryte fra hverandre i skår med en kniv. Dette bør tjene fem til seks personer.

Related Posts