Hvordan lage hjemmelaget Aloe Vera Juice

March 1 by admin

Aloe Vera har lenge vært kjent for å inneholde helbredende egenskaper. Nylig folk har blitt fremhevet fordelene ved å drikke aloe vera juice. Det antas å være en fordøyelseskanal hjelpemiddel som hjelper på fjerningen av avfall fra tykktarmen. Det er også tenkt å hjelpe til med irritabel tarm-syndrom og fremme en bedre følelse av velvære ved å eliminere avfall fra kroppen. Her vil du lære å lage en kostnadsbesparelse aloe vera juice, som, etter å ha brukt den for et par uker, kan la deg følelsen sunnere og mer energisk.

Bruksanvisning

Hvordan lage hjemmelaget Aloe Vera Juice

1 Pakk den aloe vera gel. Ikke bruk noen del av det ytre anlegget. Bruk bare den innerste gel fra innsiden bladene: Bladet del kan forårsake magesyke. Du kan trekke ut gelen ved bare å presse den inn i måleskje.

2 Vask agurk og eple, og så skrelle og hogge dem. De er nå klare for juicer.

3 Bruk frisk sitronsaft. Klem 2 TBS sitronsaft inn i juicer.

4 Bland godt i juicer. Serve over is hvis ønskelig. Legg en kvist av mynte for en lett smak. Ikke holde juice lenger enn en uke i kjøleskapet.

Hint

  • Mens aloe vera juice kan hjelpe tarmproblemer, kan det faktisk øke mageproblemer. Hvis du lider av gastritt eller en følsom mage, styre klar av aloe vera juice.

Related Posts