Hvordan lage Ground Tyrkia Meals

September 1 by admin

Hvordan lage Ground Tyrkia Meals


Cooking med bakken kalkun er et sunt alternativ for familier med favoritt kjøttdeig oppskrifter. Din familie kan ikke engang merke forskjellen når du erstatte høy-protein, lav-fett bakken kalkun i dine kjøttdeig retter. Tyrkia er slankere enn biff, skjønt, så vær forsiktig med å la det tørke ut under stekingen.

Bruksanvisning

1 Lag kjøttboller ved å kombinere 1/2 kopp brødsmuler, 1/2 kopp ricotta ost, 1 pund bakken kalkun, 1 egg, salt, pepper og tørket persille sammen i en stor bolle. Form mini kjøttboller og pan stek til brunet på alle sider. Pop dem inn i ovnen ved 375 C for å fortsette matlaging, ca 15 til 20 minutter.

2 Serve sunnere slurvet Joes ved å hoppe over kjøttdeig. Brown en pakke med bakken kalkun i en stekepanne og tilsett din favoritt saus mix. Serveres på hamburger boller.

3 Gå meksikansk med elendige eller en taco salat. Brown bakken kalkun på samme måte som du ville kjøttdeig og legge til dine favoritt meksikanske taco krydder. Serveres som en salat eller taco og telle de helsemessige fordelene.

4 Lag en enkel spaghetti med bruning bakken kalkun og blande det inn i din favoritt saus. Øse den over nudler og server med en salat og et kast.

Hint

  • Følg alltid mat retningslinjene for sikkerhet for å redusere risikoen for matbåren sykdom.

Related Posts