Hvordan lage Grep på Boot Soles

October 11 by admin

Hvordan lage Grep på Boot Soles


Utilstrekkelig boot trekkraft forårsaker glidning og faller, noe som resulterer i skader. Trekkraft må være til stede i innersålen, eller inne i støvelen, og yttersåle, vil bunnen av støvelen. Kunnskap om skoen passer er viktig for å få innersåle trekkraft. Bestemme tilstrekkelig yttersåle trekkraft, men er ofte en prøve-og-feile-prosessen når du kjøper støvler. Hvis du kjøpte støvler med dårlig yttersåle trekkraft, er det viktig å gjøre dine boots trygge slik at du ikke får vondt.

Bruksanvisning

Innleggssåler såler~~POS=HEADCOMP

1 Spør en megler for å måle foten når du kjøper støvler. Støvler som er for store forårsake glidning inne i skoen, noe som gjør walking vanskelig; det forårsaker også blemmer på undersiden av føttene og på tærne. Prøv på begge støvlene og stå opp. Sjekk hvor endene av tærne hvile i støvlene. La ikke mer enn en 1/4-tommers gap mellom slutten av tærne og fronten på støvelen.

2 Velg en støvel som passer bredden på foten din. Boots for bred for foten din også forårsake glidning. Velge en støvel som passer lengden og bredden på foten sikrer tilstrekkelig trekkraft i bagasjerommet.

3 Sett inn et ekstra innersåle i din boot hvis oppstarts-innersåle består av lær, gummi eller en annen glatt overflate. Den ekstra innersåle bør være sammensatt av stoff eller en annen type materiale som ikke tillater foten å bevege seg rundt i bagasjerommet. Velg en innersåle som passer innsiden av bagasjerommet. Trim overflødig materiale unna med saks om sålen er for stor.

outsoles

4 Tørk bort smuss og partikler fra yttersåle av hver støvel med en ren klut. Hell rensevæske på en ren klut og rengjør hele yttersåle av hver boot. La støvlene tørke.

5 Cover elementer nær området der du sprøyter støvlene for å unngå skade. Rist nonskid spray lim til å blande alle ingrediensene.

6 Hold boksen loddrett ca 6 inches bort fra støvelen og spray produktet. Dekke hele yttersåle med produktet. Spray den andre skoen, så la skoene tørke før bruk. Påfør nonskid spray limet som trengs, når nonskid tekstur blir slitt.

Hint

  • Gå sko-shopping i nærheten av slutten av dagen, etter at føttene har svellet. Sko passer annerledes i begynnelsen og slutten av hver dag.

Related Posts